Sakarsē krāsni līdz 175 grādiem. Izkausē taukvielas. Sakul olas un cukuru irdenās putās. Samaisi kopā miltus, kokosa pārslas un atdzisušās taukvielas. Pievieno maisījumu olu un cukura putām. Nomizo un pārgriez ābolus un izņem sēklotnes. Liec pusītes ieziestajā formā ar izliekto pusi uz augšu. Lej virsū mīklu un cep krāsns vidusdaļā apmēram 25minūtes. Pasniedz vēsu ar vaniļas saldējumu vai vaniļas mērci.
Pagatavo šosvētdien Ābolu — kokosa kūku
Vajadzēs: 4 skābenus ābolus, 2 olas, 200 ml Dansukker cukura, 100 g sviesta vai margarīna, 100 ml kviešu miltu, 250 ml kokosa pārslu, sviestu vai margarīnu formas ieziešanai
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.