Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Par atvaļinājumu ar iBiroju sāk blogot Aisha

Šodien atkal mēģinājumi. Visu dienu pa koncertzāli Dzintaros. Netieku pat līdz jūrai :(. Jau 3 dienas pagājušas, bet jūru tikai dzirdu un sajūtu...

Esmu izmēģinājusi jau visas trīs dziesmas. Me & Boby McGee laikam joprojām skan vislabāk, tikai nedaudz vēl jāīsina.

Režisors ieteica foršos zābakus kaut kā papildināt, paspilgtināt. Mana tērpu māksliniece tagad domā, kā to izdarīt. Gan jau izdomās, jo viņa tiešām ir lieliska. Visām trim dziesmām tērpi jau gandrīz gatavi. Vēl jādomā par pirmās un pēdējās dienas apģērbu. Redzēs, ko Patrīcija (mana menedžere un stiliste) izdomās.

Dzīvojam viesnīcā  "Pegasus", turpat pretī Dzintariem. Jūrmala ir visforšākā, kad silts un saulains. Tad tiešām ir kā kūrortpilsētā, bet laiks, kā zināms, mums te ir nepastāvīgs – te līst, te saule spīd...

Pusdienojam, brokastojam un vakariņojam visi konkursanti kopā, pie viena kopgalda. Kā skolā.:) Sarunājamies angliski un krieviski, daudziem ir savi tulki līdz. Visi ir ļoti spēcīgi dziedātāji. Konkurence ne pa jokam. Būs, ko pacīnīties. Bet es par to nedomāju – vairāk domāju, kā forši nodziedāt. Tāpēc kopā ar Guntaru Raču izlēmām, ka dziedāšu You Really Got Me Going oriģinālo versiju, ko esmu jau iedziedājusies un labi zinu, un tad varu arī par citām fiškām padomāt. Redzēsim, ko vēl teiks režisors.

Kopdziesmas. Tas ir kaut kas. Mums jāiemācās piecas dažādas dziesmas pa šo mēģinājumu laiku (gandrīz pusalbums!!:), un vēl uznācieni, horeogrāfijas, nerunājot par vārdiem... Ir, ko darīt :)

Un vēl man jāatrod laiks arī kaut ko ierakstīt blogos :) Mazais, LMT dāvinātais netbook ir pašā laikā – foršs, viegls, maziņš un vēl ar iebūvētu iBiroju. Ērti tiešām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko