Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Pasaules aptaujā Karostas cietums ieguvis neparastākās viesnīcas titulu

Liepājas Karostas cietums ir ieguvis pasaulē pārsteidzošākās un neparastākās viesnīcas titulu aptaujā, ko veica viens no pasaules vadošajiem naktsmītņu rezervēšanas portāliem_ www.hotel.info, portālu Diena.lv _informēja Ekonomikas ministrijas pārstāve Evita Urpena.

Vairāku mēnešu garumā portāla apmeklētāji bija aicināti balsot par kādu no topa 101 pārsteidzošākā viesnīca  esošajām viesnīcām, lai izraudzītos pašas neparastākās naktsmītnes pasaulē.

Sīvajā konkurencē Karostas cietums ir saņēmis visvairāk vērtētāju balsu, aiz sevis pirmajā desmitniekā atstājot viesnīcas Taizemē, Kanādā, ASV, Jaunzēlandē, Austrālijā, Zviedrijā, Francijā, Polijā un Spānijā.

Ekonomikas ministrija atzinīgi novērtēja Liepājas Karostas cietumu ar iepriekšminēto sasniegumu, kas apliecina, ka radošas idejas un drosmīga pieeja ir viens no galvenajiem stūrakmeņiem inovatīva tūrisma produkta radīšanai, kas būtu konkurētspējīgs ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskā mērogā.

Vienlaicīgi jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad Liepājas Karostas cietums ir guvis plašāku atzinību. Šogad konkursā Eiropas izcilākie tūristu galamērķi, kura tēma bija Arhitektūras pieminekļu uzmantošanu tūrisma attīstībā, Karostas cietums ieguva otro vietu, pierādot sevi kā jau šobrīd attīstītu un veiksmīgi funkcionējošu tūrisma objektu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko