Festivāla norises vieta ir TC "Liiba" stāvlaukums, Ķekavā, šosejas A7 Rīga - Bauska - Grenctāle malā, pašā Ķekavas novada centrā.
Festivāla mērķis - veicināt garšaugu atpazīstamību un izmantošanu kulinārijā, medicīnā, skaistumkopšanā, kā arī veidot sadarbību starp ražotājiem un patērētājiem, veicinot uzņēmējdarbības attīstību laukos.
Būs zemnieku un amatnieku tirdziņš ar bagātīgu garšaugu izvēl; varēs uzzināt par daudzveidīgām garšaugu izmantošanas iespējām kulinārijā; pavāru šovu ar iespēju nobaudīt visu uz vietas gatavoto ēdienu piedāvā "Pavāru kluba" eksperts Kaspars Jansons un SIA "Ekovirtuve" pavāri; labāko salātu pagatavošanas sacensības un citas lietas.
Pavārmākslas noslēpumus atklās Hotel Bergs šefpavārs Kaspars Jansons. Visu pasākumu vadīs Uģis Točs.