Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīgas rajona labākie tirgotāji pērn - Vecpilsēta un ceļmalas krogs Raganas ķēķis

Par Rīgas rajona labākiem tirgotājiem ir atzīts veikals Vecpilsēta un Ceļmalas krogs "Raganas ķēķis". Suvenīru veikalā Vecpilsēta (SIA Damps), var iegādāties gan daiļamatniecības darbus - keramiku, lina un koka izstrādājumus, metālkalumus, stikla traukus, pastalas, krūzītes, gan gleznas, dažādus adījumus, kā arī citas ar rokām darinātas interjera un skaistuma lietas, kas ir Latvijā ražota. Suvenīru veikals atrodas starptautiskā lidosta Rīga.

Ceļmalas krogs Raganas ķēķis (SIA Raganas ķēķis), kuru vada uzņēmējs Ivars Grants.  Raganas ķēķisatvērts no pulksten 9 rītā līdz 23 vakarā (piektdienās līdz 24, sestdienās līdz 2 naktī). Pirmajā stāvā tālbraucēju šoferīšu, tūristu, sportistu un ikviena ceļinieka ērtībām izveidots pēc pasakas Ansītis un Grietiņa motīviem. Omulīgi mājīga iekārtota arī banketu zāle ar 30 vietām. Tās centrā ir goda vieta - Raganas Tronis, kurā sēdina jubilārus. Firmas lepnums ir laba, stipra kafija. Apmeklētāji laipni gaidīti ceļmalas krogā "Raganas ķēķis", Raganā, Krimuldas pagastā, Stūrnieki.

Konkursa Latvijas Labākais tirgotājs 2009 objektus izvērtēja un lēmumu pieņēmu ekspertu komisija, kuras sastāvā ir iepriekšējo gada uzvarētāji konkursā Latvijas Labākais tirgotājs 2008, piemēram, Valters un Rapa, Moora, Freko, Eliots, Damps, Ariarne, Barbera.

Konkurss norit jau 14 gadus, kuru rīko Latvijas Tirgotāju asociācija kopīgi ar Latvijas Pašvaldību savienību. Tā mērķis ir popularizēt un izcelt labākos tirdzniecības, apkalpošanas un ēdināšanas uzņēmumus, paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti un akcentēt personīgos un korporatīvos sasniegumus, kuru pamatā ir izcila servisa kvalitāte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko