SASTĀVDAĻAS: 22–23 cepumi, 6 ēd. k. sviesta. Krēmam – 180 g baltās šokolādes, 50 ml saldā krējuma (10%), 360 g krēmsiera, 50 ml cukura, 2 olas. Mērcei – 1,5 tējk. cietes, 3 ēd. k. ūdens, 150 g aveņu, 1 ēd. k. cukura.
1. Saberž cepumus, sajauc ar kausētu sviestu. Pa 1 ēd. k. liek papīra formās kēksiņu pannā, sapresē.
2. Sakuļ krēmsieru ar cukuru un olām, pieliek kopā ar saldo krējumu ūdens peldē izkausētu šokolādi. Lej formās virs cepumiem.
3. Avenes sablendē ar cukuru, ar ūdeni sajauktu cieti un vāra, līdz sabiezē. Liek pa 1 tējk. uz kūciņām.
4. Cep 160 °C 20–25 min. Tad 2–3 h patur ledusskapī.