Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Canon PIXMA MG6350

Daudzfunkciju iekārtas, šķiet, vairs nevar pārsteigt lietotājus ne ar jaunām iespējām, ne ar izdruku kvalitāti, kas būtiski pārspētu citu iekārtu sniegumu. Taču vēl arvien ir iespēja kādu potenciālo pircēju par labu sev noskaņot ar izcilu komplektāciju. 

Canon PIXMA MG6350 ir tieši tāda – augstas kvalitātes universāla foto drukas ierīce ar 6 tintēm, skārienekrānu un iespēju drukāt no interneta un mobilajām ierīcēm.

Apskatot sīkāk, var minēt šādas Canon PIXMA MG6350 galvenās iespējas:

6 krāsu tintes; iespēja, izmantojot PIXMA Cloud Link, drukāt interneta saturu; 8,8 cm skārienekrāns; korpuss melnā vai baltā krāsā; iespēja drukāt no iOS un Android;  iespēja tieši apdrukāt optiskos diskus; automātiskā divpusējā druka.

Jāatzīst, ka iekārtas dizains tiešām ir elegants (next.lv apskata melno versiju). Canon iekārta labi iederēsies gan askētiski pieticīgā, gan moderni spilgtā vidē. Ja to neizmanto, tā ir paralelograma formas ierīce ar noapaļotām šķautnēm. Kad iekārtu lieto, tās skārienjutīgo paneli var ērti pacelt apmēram 45 grādu leņķī, kas ir ļoti ērti.

Arī papīra uztvērējs, kas, uzsākot druku, atveras un izslīd automātiski, aizvērtā veidā labi noslēdz dizaina plūstošās līnijas. Un nenoliedzama ērtība ir divas papīra padeves kasetes: viena paredzēta līdz A4 formāta biroja papīram, otra – 13x18 cm izmēra fotopapīram. Iespēja tieši apdrukāt kompaktdiskus ir reti sastopama darbība, bet iespēja kopēt esošu diska apdrukas attēlu uz cita diska, šķiet, pat ļoti reti sastopama. 

Protams, Canon drukas iekārtai ir arī atmiņas karšu slotu bloks, kas ļauj gan no kartēm drukāt, gan tajās saglabāt skenētus attēlus utt. Izdrukāto fotogrāfiju kvalitāte ir augsta – bezmalu drukas iespējas un sešu tinšu drukas sistēmas dēļ uz fotopapīra izdrukātās fotogrāfijas praktiski nav iespējams atšķirt no laboratorijā izgatavotajām.

Viedtālruņu lietotāji, iespējams, novērtēs arī iekārtas nodrošināto iespēju drukāt no iOS un Android iekārtām. Turklāt Canon PIXMA MG6350 pieslēgšanas iespējas ir plašas: var izvēlēties USB 2.0 (B ports), Ethernet: 10/100 Mbit/s vai Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n. 

Testējot iekārtu, izvēlējāmies bezvadu pieslēgumu. Izmantojot iekārtas izvēlnes, pieslēdzām to bezvadu maršrutētājam. Pēc tam uzstādījām tās programmatūru datorā ar Windows 7. Iekārtas uzstādīšana un programmu instalēšana aizņem 10 līdz 15 minūtes, kā arī noris bez problēmām, turklāt uzreiz pēc tās iespējams izmantot visas iekārtas iespējas, ieskaitot arī skenēšanu datorā esošajā mapē utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko