Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Pirmajā pusgadā strauji audzis pieprasījums pēc Sixt auto nomas pakalpojumiem

Sixt auto nomas apgrozījums Latvijā šā gada pirmajā pusgadā sasniedzis 77% no pagājušā gada kopējā apgrozījuma. Plānots, ka šā gada kopējais apgrozījums būs par 85% lielāks, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, un tas pārsniegs 400 tūkstošus latu. 

"2011. gada pirmo pusgadu Latvijā esam noslēguši ar apgrozījuma pieaugumu, kas skaidrojams gan ar tūrisma industrijas atveseļošanos visā pasaulē, gan ar pieaugošo pieprasījumu pēc kvalitatīviem auto nomas pakalpojumiem. Īpaši straujš tūristu pieplūdums vērojams dažādu kultūras un sporta pasākumu laikā. Sixt auto nomas uzdevums ir nodrošināt tādu automašīnu un pakalpojumu kvalitātes servisu, kādu klienti ir raduši saņemt nomājot auto visā pasaulē un ārzemju klienti visbiežāk izvēlas nomāt auto kompānijās, kas ir starptautiski atpazīstamas," sacīja Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs.

Sixt grupas, kas ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā un piedāvā savus pakalpojumus vairāk nekā 100 pasaules valstīs, peļņa pirms nodokļu nomaksas sasniegusi 50,2 miljonus latu, salīdzinājumā ar 25,5 miljoniem latu pērn šajā pašā periodā.

Sixt grupas ieņēmumi auto nomas biznesā 2011. gada pirmajā pusgadā ir pieauguši par 11,9%, sasniedzot 294,7 miljonus latu. Pieaugums ieņēmumos auto nomas pakalpojumiem ir skaidrojams ar biznesa ceļošanas atjaunošanos un stabilajām auto nomas cenām. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko