Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

FOTO: Kurpnieks un Daugaviņš sāk filmēties Nelūgto viesu 3. sezonā

Niklāvs Kurpnieks, Andris Daugaviņš, Gerda Embure un citi aktieri sākuši filmēties Tet TV visu laiku skatītākās daudzsēriju detektīvfilmas “Nelūgtie viesi” trešajā sezonā. Šogad filmēšana norisināsies Liepājas un Kandavas pusē un izceļas ne tikai ar lielisku aktieru un radošās grupas sastāvu, bet arī rekordlielu pieteikumu skaitu potenciālajām lomām.

“Esam ļoti iedvesmoti, jo skatītāju atsaucība un atbalsts šim projektam ir vienreizējs. Katru dienu saņemam uzmundrinājuma vēstules un priecājamies, ka “Nelūgtie viesi” 3. sezonu atbalstīs arī ļoti daudzi zināmi Latvijas uzņēmumi. Aktieru sastāvs ir brīnišķīgs un komanda ir starptautiska, tāpēc darīsim visu, lai skatītājiem neliktu vilties. Turklāt priecājamies, ka 3. sezona varēs tapt arī Liepājā, jo filmas tapšanu daļēji atbalsta arī Liepājas pašvaldība,” stāsta Lelde Kovaļova.

Jaunās sezonas sižets pievērsīsies bezvēsts pazudušo tēmai. Tomēr netiek slēpts arī tas, ka  scenārijā ir iekļautas slepkavības un ļoti negaidīti epizožu noslēgumi.

Kāda ekskursantu autobusa grupa ierodas Kandavā ar mērķi pilsētā pārnakšņot vienu nakti, bet liepājnieku ģimenei šis ceļojums pārvēršas murgā, jo mazpilsētā bezvēsts izgaist viņu piecpadsmit gadus vecā meita Līva. Izmeklētāji Oskars un Ričards pat nenojauš, ka konkrētās lietas izmeklēšana pilnībā izmainīs arī viņu pašu dzīves un radīs iepriekš nepieredzētas briesmas.

Tāpat kā iepriekšējās sezonas, arī šī sezona top tehnoloģiju uzņēmumam Tet sadarbojoties ar scenārija autoru un kino režisoru Vladu Kovaļovu, kino producenti un rakstnieci Leldi Kovaļovu un galveno operatoru Tomu Zarānu. Šis būs Latvijas, Ukrainas, Lietuvas  un Polijas kino profesionāļu kopdarbs. Topošās sezonas aktieru provēm ir saņemti vairāki tūkstoši aktieru pieteikumu. Pārsteidzoša atsaucība saņemta arī izmeklētāja Oskara Tirsas radinieku lomām.

Galvenajās lomās varēs redzēt Andri Daugaviņu, Niklāvu Kurpnieku, Mārtiņu Kalitu, Inesi Kučinsku, Māru Menniku, Gerdu Emburi, Ievu Aleksandrovu-Ekloni, Kintiju Stūri un Kasparu Godu. Pazīstami un iemīļoti aktieri filmēsies arī epizodiskās lomās.

Daudzsēriju detektīvfilmas “Nelūgtie viesi” uzņemšana Kandavā un Liepājā turpināsies līdz pat septembra vidum. Tet TV skatītājiem tā būs pieejama 2025. gada sākumā. Pirmās divas sezonas var noskatīties straumēšanas platformā Tet TV+.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunpienesumi latviešu garīgajā kormūzikā

Jaundarbu pasūtīšana pašmāju komponistiem un to izpildīšana pirmatskaņojumu koncertā ir viena no galvenajām Valsts akadēmiskā kora Latvija rīkotā Starptautiskā Garīgās mūzikas festivāla tradīcijām

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja