Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Šī gada nogalē Māris Martinsons sāks darbu pie filmas Jaungada taksometrs turpinājuma

Šī gada nogalē režisors Māris Martinsons uzsāks darbu pie filmas Jaungada taksometrs turpinājuma ar jauniem Vecgada piedzīvojumiem filmā Jaungada taksometrs II, informēja filmas pārstāve Inga Zālīte.

“Savā laikā mans draugs teica - turpinājumus taisa tikai veiksmīgām filmām. Un es uzskatu, ka par Jaungada taksometrs jau tagad var teikt, ka tā ir veiksmīga filma, jo tā ir atradusi savu skatītāju un ir padarījusi šo jaunā gada gaidīšanas laiku gaišāku un priecīgāku,” atklāj režisors Māris Martinsons. 

Režisors Māris Martinsons atklāj: “Manu vēlēšanos izveidot Jaungada taksometrs II veicināja tas, ka atsaucība bija ne tikai no skatītājiem, bet arī mūsu komandas aktieriem un arī citiem - gan aktieriem, gan sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, kuri, daloties ar savām pozitīvajām emocijām, izteica vēlēšanos un gatavību ar prieku piedalīties filmas turpinājuma tapšanā. Nevēlos teikt, ka Jaungada taksometrs II būs pilnīgs šī gada filmas turpinājums, bet ļoti gribētu, lai arī nākošajā gadā filma pārsteigtu skatītājus ar pilnīgi negaidītiem stāstiem uz lielā pirmssvētku ekrāna. Manuprāt, jebkurš no filmā jau redzamajiem stāstiem būtu turpinājuma vērts. Kā esmu novērojis, sākoties Jaunajam gadam, ir iespējamas lielas pārmaiņas cilvēku dzīvēs, tādas redzu arī filmas tēliem  Jaungada taksometrs II."

Tikmēr skatītājiem ir iespēja vērot filmas pirmo daļu, un no 21. decembra, romantiskā komēdija Jaungada taksometrs piestās teju katrā Latvijas novadā, filma vairāk kā 120 vietās tiks izrādīta sadarbībā ar Latvijas filmu demonstrēšanas apvienību Kinopunkts.

Latvijas novadu seansu sarakstu, kas tiek pastāvīgi atjaunots, meklējiet šeit

Pagaidām romantisko komēdiju Jaungada taksometrs noskatījušies vairāk kā 20 000 skatītāju, un tā vēl joprojām tiek rādīta lielākajos kinoteātros Latvijā. 

Filma savij kopā dažādu cilvēku stāstus, bet kāds stāsts ir ņemts par pamatu Jaungada taksometra scenārija tapšanā no paša režisora dzīves. Aizkadru video Māris Martinsons atklāj nianses par filmu, atklājot arī savu un savas sievas stāstu. Skaties video:

 

Filmas aktieru sastāvs: Lauris Reiniks, Nauris Brikmanis, Valdis Melderis, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa - Egliena, Dārta Daneviča, Andris Bulis, Ieva Florence, Māra Sleja, Valters Krauze, Baiba Sipeniece – Gavare, u.c.

Filmas veidotāji ir starptautiski atzītais filmu režisors Māris Martinsons, producente Linda Krūkle (filmas Nevajadzīgie ļaudis (Lielais Kristaps / Labākā filma 2009), Amaya, Romeo n’ Džuljeta, Maģiskais kimono, u.c.) un operators Jānis Jurkovskis.

Filmu producē producēšanas kompānija Krukfilms (Latvija).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja