Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

FOTO: Izdots mūziķa un dzejnieka Laura Valtera pirmais dzejoļu krājums Visumā Veidoti Vārdi

Mūziķis Lauris Valters publicējis savu pirmo dzejoļu krājumu Visumā veidoti vārdi, informēja mākslinieka pārstāve Inese Krūze.

Līdz šim, savus dzejoļus Lauris Valters ir publicējis sociālajos tīklos, saņemot daudzu cilvēku pozitīvas atsauksmes un vēlēšanos tos ieraudzīt vienotā dzejoļu krājumā. Rezultātā, ir tapusi dzejoļu izlase, kas apkopota dzejoļu krājumā Visumā veidoti vārdi.

“Mēs esam Visumā un Visums ir mūsos. Prieks būt, pieredzēt, sajust un dalīties vārdos, kuri ietver mīlestību, cilvēkus, dabu un dzimtenes sajūtu! Vārdus, kuri atceļo pie manis no Visuma frekvencēm pierakstu jau sen. Visupirms tie bija dziesmu teksti latviešu un arī angļu valodā, bet pēdējos aptuveni 5-6 gadus tie veidojās arī pārdomu un dzejas formā”, atklāj dzejoļu krājuma autors.

Ceļš pie sava dzejoļu krājuma bija kā pa kalniem un lejām – nav viegli pieteitk sevi kā dzejnieku, tomēr atsaucīgu cilvēku klātbūtne un ticība Laurim, rezultējusies ar dzejoļa krājuma izdošanu.

Mūziķis Goran Gora jauno dzejoļu krājumu redz kā ceļu, kurā ik katrs var sevi ieraudzīt kā brīnumu: "Mūsu ikdiena paiet spraigi, dinamiski un ar apziņu, ka viss, ko darām ir ļoti svarīgi. Darbs, pienākumi, notikumi - viss, kas veido mūsu rutīnu un rituālus - mēdz ap mums izveidot savdabīgu apvalku, kura kodolā dzīvojam katrs savu dzīvi. Un te pēkšņi, Lauris paver šī priekškara maliņu, ierauga saules starus rītausmā, rasu pļavā, mierīga vakara neatkārtojamību un aicina mūs mazliet apstāties. Lai arī mēs kaut uz brīdi ieraudzītu, ka ap mums ir kas daudz vairāk par pienākumiem, darbiem un ikdienu. Būt cilvēkam - tas ir brīnums. Un Lauris mums piedāvā šo brīnumu ieraudzīt, novērtēt un piedzīvot."

Dzejoļu krājumā Lauris ietvēris dzejoļus, kas veltīti attiecībām, vērtībām, palīdzot izprats svarīgāko, novērtēt mums doto, atstājot vietu arī mīlestībai pret Latviju un tās dabu, veidojot vienotu kopumu – skaistai dzīves telpai un cilvēka laimei.

Dzejoļu krājums no oktobra būs pieejams veikalu tīklos Latvijas Pērles, kā piemēram, Ādažu Pērlē, t.c. Apelsīns, Siguldas Pērlē, t.c. Šokolāde un Ķekavas Pērlē, t.c. Liiba un citos Pērles veikalos -  veikalu adreses pieejamas: www.latvijasperles.lv. Kā arī Jumava grāmatnīcās visā Latvijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja