Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Arti, piedod… un attā

Neesmu mainījis savas domas pēc sava vakardienas ieraksta par ārlietu ministru Arti Pabriku kā „gumijas ministru,“ bet tomēr viņš nedaudz sevi ir reabilitējis manās acīs, atkāpjoties no amata. Mēs nezinām, vai tas bija viņa lēmums, vai arī Tautas partijas lēmums sodīt citādi domājošos, jo no partijas, iespējams, izslēgts Aigars Štokenbergs.

Vēl ar vien domāju, ka Pabriks nerīkojās pats sevis cienīgi strīdoties ar Baibu Sipenieci-Gavari, jo šī publiskā strīda tonis no Pabrika kunga puses bija pārāk nesavaldīgs. Pabriks izmantoja sen zināmo triku, kas izplatīts akadēmiskajās aprindās—ja tev trūkst argumentu, mēģini piesieties pie oponenta retorikas, izskata, politiskajiem uzskatiem u.t.t., vārdu sakot, pie visa, kas nebūtisks, bet var oponentu kaut nedaudz „atvēsināt.“

Pabrikam jau sen vajadzēja pārstāt melot sev un saviem vēlētājiem, jo viņa opozicionāra stāja TP jau sen ir bijusi zināma. Galvas māšana pilnīgi nesaprotamiem lēmumiem valdībā nedarīja godu Pabrika kungam. Beidzot viņš ir pieņēmis lēmumu godīgi pateikt, ka ar Kalvīti un ko viņam nav paceļam.

Vēl viena lieta. Šorīt LNT ēterā LPP/LC Saeimas frakcijas vadītājs Andris Bērziņš, teica, ka paša Tautas partijā ir haoss. Lūk, Pabrika atkāpšanās un iespējamā Štokenberga izslēgšana ir tam skaidrs pierādījums, ka šī partija, kura pēdējā laikā Latvijai nesusi tikai un vienīgi nepatikšanas, sāk brukt.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja