Beļģijā atklāts frī kartupeļu muzejs
Muzeja apmeklētājus iepazīstinās ne tikai ar frī kartupeļu vēsturi Eiropā, bet arī izstāstīs to pagatavošanas receptes, vēstī aģentūra "RIA Novosti". Frī kartupeļi tiek pagatavoti, tos divreiz cepot verdošā eļļa - pirmo reizi, lai tie izceptos no iekšpuses, un otro reizi, lai izveidotos garoziņa. No kilograma kartupeļu iznāk tikai 540 grami frī kartupeļu. Frī kartupeļi ir viens no iecienītākajiem beļģu ēdieniem.
Beļģijas iedzīvotāji apgalvo, ka frī kartupeļi pirmo reizi pasniegti
Flandrijā 16.gadsimtā.
Tos parasti pasniedz ar majonēzi vai kečupu.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!