Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kratīšana pie Krastiņa - neizdevies TP politisks pasūtījums?

Kad Rīgas domē aizturēja vienu pēc otras vairākas amatpersonas, kuras strādāja Edmunda Krastiņa padotībā, retoriski jautāju – cik vēl amatpersonas jāaiztur, lai Krastiņš atkāptos?Šodien uzzinājām, ka nepietiek arī ar to, ka notiek kratīšana paša Krastiņa kabinetā. Kā zināms, kratīšanas neveic, ja nav nopietna iemesla domāt, ka cilvēks, pie kura tas notiek, nav saistīts ar iespējamiem pārkāpumiem.

Ja vajag kādu iztrūkstošu dokumentu lietai, to parasti palūdz tāpat. Šodien notika kas ārkārtējs. Kratīšana augsta līmeņa politiķa kabinetā. Pat ja tā nebeidzās ar paša politiķa aizturēšanu, tas ir skandāls, pēc kura vajadzētu būt sekām. Kādas tās būs Rīgas domes koalīcijai, vēl redzēsim. Kas notiks ar Krastiņu, arī redzēsim. Bet jau tagad pats domes Tautas partijas frakcijas deputāts vēstījis, ka kratīšana esot bijis politisks pasūtījums.Un, liekas, viņam varētu būt taisnība, ka tam ir sakars ar politisku pasūtījumu. Tautas partijas politisku pasūtījumu. Kā zināms, TP uzstāja uz Loskutova atlaišanu jau pagājušajā nedēļā un tā aktivitāte, ar kādu tieši šī viena partija dara visu iespējamo un neiespējamo, lai tiktu vaļā no KNAB vadītāja, uzvedina uz pārdomām, ka nepieciešamība ir patiešām liela.Iespējams, ja Loskutovu būtu atlaiduši kā plānots pagājušajā nedēļā, šodienas kratīšana nebūtu notikusi. TP būtu paspējusi to novērst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja