Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pilnīgi atklāti par Dienas pārdošanu

Pēdējās dienās visas progresīvās sabiedrības prātu nodarbina divi jautājumi: kas noticis ar Maikla Džeksona līķi un kas tad īsti nopircis Dienu? Atbilde uz pirmo jautājumu meklējama Amerikas plašumos, bet šeit tiek piedāvātas dažas pilnīgi ticamas versijas par noslēpumaino _Dienas _pircēju, kurš paslēpies Luksemburgas un Panamas firmu aizsegā.



1) Krievijas vadonis Vladimirs Putins
Čekistu skolā biedram Putinam iemācīja, ka «informācija ir spēks», tādēļ viens no viņa politikas stūrakmeņiem ir «informatīvās telpas» sakārtošana. Krievijā šis darbs ir gandrīz pabeigts, tādēļ vērtīgo pieredzi nolemts izplatīt uz citām brālīgām republikām. Jaunais īpašnieks rūpēsies, lai Dienas redakcionālā politika pārņemtu Vesti segodņa iekoptās tradīcijas un būtu saskaņota ar Krievijas vēstniecības vadlīnijām. Par turpmāko kursu liecinās šādi Dienas virsraksti: «9.maijā pie Uzvaras pieminekļa triumfē tautu draudzība»; «Krievijas gāze — Latvijas enerģētikas nākotne»; «Vēsturnieku komisija secina: Staļina režīms veicināja Latvijas uzplaukumu» u.c. Īpaša uzmanība tiks pievērsta biedra Putina aktivitātēm, tādēļ Diena piedāvās ekskluzīvas reportāžas no notikuma vietas: «Putins slaktē teroristus atejā»; «Putins apgraiza ziņkārīgus ārvalstu žurnālistus»; «Putins izrāda mīlestību pret bērniem, skūpsta mazu zēnu vēderiņus». Dienas pielikumu klāstu papildinās iknedēļas izdevums Ēzeļa ausis, kurā būs apkopoti biedra Putina aforismi un atziņas par dzīvi



2) Jaunās paaudzes garīgais līderis Aleksejs Ļedajevs
Lai cīnītos pret liberālisma, kosmopolītisma un homoseksuālisma uzvaras gājienu, A.Ļedajevs nolēmis ņemt iniciatīvu savās rokās un veikt vērienīgas investīcijas Latvijas plašsaziņas līdzekļos. Perversiju propagandai Dienas slejās beidzot būs pielikts punkts; turpmāk redakcijas politika būs pieskaņota kustības NoPride ideoloģijai. Par konsultantiem laikraksta veidošanā tiks piesaistīti ievērojami perversiju apkarošanas speciālisti, piemēram, Kaspars Dimiters, Jānis Šmits un Armands Stendzenieks. Dienas lasītāji tiks iepazīstināti ar izglītojošiem materiāliem «Cik bīstams ir anālais sekss?», «5 iemesli, kādēļ viendzimuma laulības kaitē bērniem». Lai veicinātu mūsu bērnu tikumīgo audzināšanu, Dienas lappusēs būs publicēti praktiski J.Šmita padomi bērnu audzināšanā, piemēram, Bībeles citāts: «Kas savu rīksti taupa, tas ienīst savu dēlu, bet kas savu dēlu mīl, tas to jau agri pārmāca.» Dienas komentāru lapā tiks publicēti A.Ļedajeva sprediķi; kopā ar laikrakstu paredzēts izplatīts Jaunās paaudzes dievkalpojumu ierakstus. Lai stiprinātu Dienas darbinieku solidaritāti un cieņu pret Bībeles mācību, pie redakcijas ieejas būs izvietoti plastmasas spainīši, kuros algas dienā nāksies ziedot 10% ienākumu.



3) Latviešu tautas glābējs Aivars Garda

Tā kā okupācijas sekas joprojām nav novērstas, A.Garda nolēmis pastiprināt gadiem ilgo cīņu pret «latviešu tautas ienaidniekiem». Paredzams, ka laikraksts Diena tiks konsolidēts ar līdzšinējo A.Gardas izdevumu DDD (Deokupācija. Dekolonizācija. Deboļševizācija), lai efektīvāk apgaismotu latviešu tautu par krievu, žīdu un pederastu radīto apdraudējumu mūsu tautas nākotnei. Dienas lasītāji varēs iepazīties ar izglītojošiem rakstiem «Cionas gudrie iefiltrējušies Latvijas Bankā», «Par Abrenes atdošanu — nošaušana vai pakāršana?», «Totāla dekolonizācija — nācijas izdzīvošanas garants». 9.maijā visiem Latvijas civilokupantiem tiks piesūtīts apgāda Dienas grāmata izdevums «Čemodan—vokzal—Rosija: praktisks ceļvedis repatriācijā uz Krieviju». Sadarbībā ar apgādu Vieda lasītājiem tiks piedāvāts plašs ezotēriskās literatūras klāsts. Gardas meitenes apņēmušās sarūpēt dažus erotiskus kalendārus, kā arī praktiskus padomus kazu kopšanā.



4) Amerikāņu miljardieris Džordžs Soross
Modri ļaudis jau gadiem ilgi ziņoja par «sorosītu tīklu», kas izpletis savus taustekļus visās Latvijas sabiedrības jomās. Šis grupējums, kas atdarināja masonu ložas uzbūves principus, beidzot ir iznācis dienas gaismā, pārņemot varu Latvijas preses flagmanī. Kā ziņo labi informēti avoti, Dž.Sorosa lēmumu iegādāties Dienu veicināja viņa kolēģis Rūperts Mērdoks, kurš nopirka ietekmīgo ASV laikrakstu The Wall Street Journal. Dž.Soross gribējis pierādīt, ka arī viņam ir pa spēkam vērienīgas investīcijas plašsaziņas līdzekļos, tādēļ izšķīries par Dienas iegādi. Dž.Sorosa piesaistīšana varētu ievērojami uzlabot Dienas biznesa lapu kvalitāti, jo tajās būs lasāmi prakstiski padomi dažādās ekonomikas jomās, piemēram, valūtas spekulanti varēs smelties vērtīgas atziņas rakstā «Kā nopelnīt miljardu, spekulējot uz nacionālās valūtas devalvāciju».



5) Latvijas oligarhu sindikāts "Trīs vīri laivā, neskaitot kurmīti"
Kas ir, čomi, vai tad mēs sliktāki par Silvio Berluskoni? Šāds secinājums nesen radās pēc tradicionālā zolītes turnīra Mākoņos, kurā piedalījās Latvijas miljonāru saraksta spožākās zvaigznes Ierindas Biedrs, Hūte un Kurš Gan Cits. Ja jau slīpētais itālietis papildus premjera amatam nodrošinājis sev varenu mediju impēriju, vai tad latvju tautas gaišākās galvas nevar tikt galā ar vienu laikrakstu Diena, kas līdz šim bijis kā skabarga pakaļā! Domāts — darīts! Vīri fiksi sameta katrs pa dažiem miljoniem, kas zviedriem bija vajadzīgi, lai mazinātu bēdas par biznesa nedienām Latvijā. Turklāt piezvanīja vecie draugi Vaļera un Vitja, kas apsolīja piemest divus latus, ko nesen izdevies nopelnīt izdevīgā darījumā ar valsti.
Hūte palepojās, ka viņam jau ir pieredze mediju biznesā, tādēļ tika izvirzīts par projekta vadītāju. Ierindas Biedrs kolēģiem atklāja, ka viņam ir sena vājība uz dārzkopību, tādēļ Dienas slejās turpmāk varētu publicēt savus padomus tulpju audzēšanā un kurmju apkarošanā. Bez tam turpinājumos iecerēts publicēt viņa atmiņu grāmatu «Kā ātri kļūt par miljonāru: īsais kurss pri(h)vatizācijā». Savu artavu lasītāju labklājības vairošanā nolēmis dot arī Kurš Gan Cits, aicinot iegādāties akcijas viņa uzņēmumā Gāzi grīdā!, kas nodarbosies ar perspektīvo astoņkāju audzēšanas biznesu Rīgas brīvostas teritorijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja