Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Carnival Youth publicē singlu Desktop un izsludina jaunā albuma Latvijas tūri

Grupa Carnival Youth 10. maijā izdod singlu Desktop no 16. augustā gaidāmā jaunā albuma Good Luck un izsludina Latvijas tūri, kas notiks novembrī, informēja grupas pārstāve Guna Zučika.

Latvijas tūres ietvaros grupa uzstāsies: 16. novembrī Līvānos, 17. novembrī Valmierā, 20. novembrī Madonā, 23. novembrī Rīgā, Hanzas Perons un 30.novembrī – Liepājā. 

"Dziesma Desktop ir nedaudz ironisks joks par mūsu paaudzi, tai skaitā arī mums pašiem, kas katru brīvu brīdi, ko varētu veltīt saviem mīļajiem vai sev, pavada ekrānos. Par mūsdienu izaicinājumiem un digitālo mīlestību. Mēs ceram, ka šajā dziesmā var arī sadzirdēt Brazīlijas ritmus un karstasinību,” stāsta grupas dalībnieks Emīls Kaupers.

Singla Desktop video ir veidojis Dree, kurš zināms pēc darba pie Ozola videoklipiem, ieskaitot  grāvēju Stils. Roberts Vanags papildina: “Pamanījām viņa darbus citiem Latvijas mūziķiem un jutām, ka šai dziesmai vizualizācija ir jāveido kopā tieši ar viņu. Dree piemīt ļoti īpašs vizuālais rokraksts, tādēļ ļāvām viņam izpausties pēc sirds patikas. Vērīgākie pamanīs, ka klipā asprātīgi esam integrējuši arī mūsu jaunos draugus – kosmētikas zīmolu Stenders, kuru ļumīgās un slīdīgās želejziepas kļuva par daļu no klipa.”

Dziesma Desktop digitālās straumēšanas vietnēs: https://orcd.co/cy_desktop

Gaidāmais albums Good Luck ierakstīts pagājušajā vasarā Red Bull Studios Sanpaulū, Brazīlijā. Albumu producējis grupas draugs un ilggadējs sadarbības partneris ierakstu veidošanā Gatis Zaķis; to miksējis Grammy balvas ieguvējs Nikolas Vernes (Nicolas Verhnes), kurš strādājis ar tādiem māklsiniekiem kā The War on Drugs, Animal Collective, Deerhunter, Dirty Projectors, Wild Nothing un citiem. Skaņas pēcapstrāde tapusi Sterling Sounds Ņujorkā un to veicis Gregs Kalbi (Greg Calbi), kura darbu sarakstā atrodama sadarbība ar The National, MGMT, Interpol un Arcade Fire.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja