Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Atbalsta koncerts Grodumam Vērmanes dārzā pārtop par piemiņas koncertu

Lai arī sākotnēji koncerts Vērmanes dārzā ceturtdien, 17.jūnijā bija paredzēts smagi sasirgušā rokgrupas “Līvi” mūziķa Jāņa Groduma atbalstam un uzmundrinājumam, dzīve ieviesa savas korekcijas. J.Grodums 15.jūnija vakarā aizgāja mūžībā. Kā portālu Diena.lv informēja koncerta organizatoru pārstāvis Mārtiņš Zviedris, koncerts notiks, taču nu jau kā piemiņas koncerts.

Kā tika ziņots iepriekš, koncertā piedalīsies vairāki pazīstami Latvijas mūziķi. Koncerts sāksies plkst.18, to translēs Latvijas Radio 2. Koncertu atklās Groduma līdzgaitnieks grupā “Līvi” Ainars Virga, tā turpinājumā muzicēs grupas “Pērkons”, “Credo”, “Linga”, “Bet Bet”, Armands Alksnis ar grupu, Harijs Zariņš un grupa “Colt”, Aisha, Jenny May, Jānis Lemežis ar grupu, vijolnieks Dzintars Beitāns ar grupu, “Rock`n `Riga” jauno grupu konkursa “Garāžas duelis” finālisti “Pūķa gars” un “Blacksmith”, Kristīna Zaharova, Candy un Johnny Salamander, kā arī daudzi citi populāri mūziķi. Koncertu vadīs Kaspars Upaciers un Andris Freidenfelds.

Katrs koncerta dalībnieks izpildīs ne vien dziesmas no sava repertuāra, bet bet arī kādu grupas “Līvi” dziesmu, ko savulaik komponējis vai dziedājis Jānis Grodums.  

Pēc koncerta Vērmanes dārzā pasākums turpināsies bārā “Rock n Riga”, kur muzicēs grupa “Dzelzs vilks”, kā arī skanēs Groduma izpildītās un arī sacerētās dziesmas.

Vienlaicīgi ar atbalsta koncertu Rīgā notiks līdzīgs pasākums arī Groduma dzimtajā Liepājā.  Latvijas 1. rokkafejnīcā tas sāksies plkst.20. Kā vēsta portāls Rekurzeme.lv, tajā piedalīsies Ainars Virga, Ivo Fomins, Andris Ērglis, Jānis Strazds, Māris Kupčis, Tomass Kleins, Aivars Meijers, "Sērkociņfabrikas vokāli instrumentālais ansamblis" Valda Skujiņa vadībā, "Nasty Smile", Juris Pavītols, Edijs Šnipke ar grupu, "Willow Farm", "Musiqq", "Da Capo", Aivars Dreijers un citi. Portālam Rekurzeme.lv A.Virga atklājis, ka paspēs būt abās vietās - pēc koncerta Rīgā viņš uzreiz dosies uz Liepāju, kur varētu uz skatuves kāpt pēc plkst.23.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja