Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Festivālu Laima Rendezvous noslēgs dziedātāja Lucky Love koncerts

Laima Rendezvous Jūrmala festivālu 28. jūlijā noslēgs izcilais jaunais talants – ekstravagantais Lucky Love, kurš bieži tiek dēvēts arī par mūsdienu Frediju Merkūriju.

"Es esmu sajūsmināta par iespēju uzņemt festivālā šo talantīgo mākslinieku, kurš ir iekarojis miljoniem sirdis visā pasaulē un parāda, ka būt citādam ir absolūti normāli!" saka Laima Vaikule.

Lucky Love, īstajā vārdā Lūks Brujērs, ir ilggadējais kabarē Madame Arthur vadošais mākslinieks, kurš apveltīts ar rokzvaigznes dzīvesprieku un dzejnieka pieticību. Dziedātājs jau ir ieguvis bagātu dzīves pieredzi, kas atspoguļojas viņa dziesmās ar tekstiem gan angļu, gan franču valodā. Lucky Love spēks ir apvienot cilvēkus un talantus, kuriem citādi nebūtu bijusi iespēja sastapties.

Lūka popularitāte strauji augusi, īpaši TikTok platformā, kur viņa mūzika un tēls ir kļuvuši par iedvesmu un atbalstu cilvēkiem ar invaliditāti, kas jūtas vientuļi. Viņa daiļrade ir par patiesās identitātes atrašanu un rūpēm par sevi. Lūks, kurš piedzimis bez vienas rokas, uzskata, ka invaliditāte nav šķērslis panākumiem. "Man nevajag protēzi, jo mamma vienmēr ir teikusi, lai par to neuztraucos," viņš ir teicis intervijās.

Lucky Love karjera sākās Parīzē, kur viņš sākotnēji vēlējās kļūt par modeli, taču saskārās ar atteikumiem. Pēc tam, kad viņu nofotografēja Kreigs Makdīns un viņš parādījās uz žurnāla Vogue vāka, mākslinieka karjera uzņēma strauju augšupeju. Tagad Lūks ir ļoti pieprasīts modes nedēļās un uzstājas Gucci, John Galliano un citu slavenu dizaineru modes skatēs. "Mans mērķis bija parādīt, ka cilvēkiem ar trūkumiem nevajadzētu sev teikt: "Es to nespēju", bet gan ticēt sev, lai arī kas notiktu," viņš teica intervijā izdevumam Mad officiel.

Biļetes pieejamas vietnē laimafestival.lv un Biļešu servisa kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Madaras Auzenbahas izstāde Zeme ar zilo puķi

Zilā krāsa vienmēr ir bijusi tālo debesu simbols. Bet tad cilvēks iemācījās aizsniegt zilās debesis, un izrādījās, ka, augstu no debesīm skatoties, arī planēta Zeme ir spoži zila. Zilā ir Zemes - ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja