Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Ar grandiozu koncertu Liepājā Prāta Vētra noslēdz tūri Gads bez kalendāra

22. jūlijā Prāta Vētra ar grandiozu šovu Liepājas stadionā Daugava noslēdza divu gadu koncerttūri. Koncerts Gads bez kalendāra Liepājā pulcināja aptuveni 25 tūkstošus liepājnieku un pilsētas viesu.

“Vārdos neaprakstāmi! Paldies katram, kurš bija ar mums koncertā Liepājā! Šīs sajūtas liekam kabatā un atceramies tās, kad vējš mūs pūš prom no ceļa! Ieelpojam un turpinām,” pauž “Prāta Vētras” komanda.

Atkalsatikšanās vēju pilsētā Liepājā bija saviļņojoša gan pašiem mūziķiem, gan skatītājiem no visām Latvijas malām. Pārsteigumiem pilnajā koncertā “Prāta Vētra” izpildīja gan savus populārākos hitus, gan dziesmas no jaunākā minialbuma. Izskanēja “Pagalmi”, “Karalienes valsis” un koncerta kulminācijā - “Pasta balodīts” ar iespaidīgu uguņošanu virs gandrīz 20 metru augstās skatuves. Koncertā uzstājās arī jaunā pop un hip-hop māksliniece Būū, kura bija ne tikai īpašais viesis pirms “Prāta Vētras”, bet arī kopā ar grupu izpildīja dziesmu “Lantern”. “Prāta Vētra” pateicas visiem koncerta viesiem – ansim, grupai “Tautumeitas”, Kristīnei Pāžei, Gustavo un Donam. “Milzīgs paldies arī talantīgajiem mūziķiem, kuri elpo ar mums vienā ritmā – basģitāristam Ingaram Viļumam, perkusiju un bungu pavēlniecei Nelli Bubujancai, ģitāristam Uldim Beitiņam un lieliskajām bekvokālistēm – Gabrielai Zvaigznītei, Lindai Anetei Rušeniecei un Unai Danielai Aizgailei. Tāpat sirsnīgs paldies mūsu ģimenēm, draugiem, atbalstītājiem un vairāk nekā 400 cilvēku lielajai tehniskajai komandai, kuri darbos un domās piedalījās šī tūres “Gads bez kalendāra” tapšanā,” turpina Renārs Kaupers, Māris Mihelsons, Jānis Jubalts un Kaspars Roga.

Koncertā īpaši atzīmēti Latvijas hokeja izlases panākumi 2023. gada Pasaules čempionātā hokejā - “Prāta Vētra” godināja Latvijas izlases hokejistus ar dziesmu “Bronza”, aicinot uz skatuves pievienoties pašus bronzas medaļas ieguvējus. Svētku sajūtu paspilgtināja emocionālās videoprojekcijas, kurās varēja vēlreiz izbaudīt hokejistu gūtos vārtus un komandas veiksmīgās saspēles. Tāpat kā citos “Gads bez kalendāra” tūres koncertos, arī šoreiz Liepājā uz koncertu bija aicināti ukraiņi, kuri, bēgot no kara, savas mājas atraduši Latvijā. Vairāk nekā 150 ukraiņu no dažādām Latvijas pilsētām ieradās Liepājā, lai kopā izbaudītu “Prāta Vētras” melodiju apbrīnojamo spēku. Īpaši emocionāls brīdis koncertā bija dziesma “Spogulīt, spogulīt”, kuru izpildīja Jānis Jubalts, skatītājiem jau ierasto “gaismas ezeriņu” pārvēršot “gaismas jūrā”.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja