Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: Baltic Beach party. 2.diena; Negaidītā reidā ierodas Mūrniece

Lai gan festivāla Baltic Beach Party otrā diena iesākās ar pērkona negaisu un lietavām, pret vakaru debesis par apmeklētājiem apžēlojās. Pirmie vakara koncerti gan noritēja patukšā pludmalē - jautrība vairāk kūsāja netālajā telšu pilsētiņā, kur apmeklētāji žāvēja iepriekšējā naktī izmirkušās teltis un drēbes, gatavoja vakariņas un spēlēja volejbolu.

Šķiet, daļu publikas bija aizkavējis arī Eiropas basketbola čempionāts, tomēr Somijas grupa Rasumus pamazām pulcēja arvien vairāk publikas. Joprojām spēju dziedāt un aizraut publiku nodemonstrēja veterāni - Eolika, bet Menuets pat radīja īstiem Liepājas dziesmusvētkiem atbilstošu atmosfēru, liekot dziedāt, dejot un citādi līdzi dzīvot vairākām skatītāju paaudzēm. Uz aizrautīgi publikas līdzi dziedāto Liepājas himnu - Pilsētā, kurā piedzimst vējš... ar interesi noraudzījās festivāla apmeklētāji no Grieķijas, Itālijas, Spānijas un vēl vismaz divās trīs valodās runājošie. Festivāla rīkotājs Raivo Mediņš atzina, ka festivāla muzikālā puse ir izdevusies. Beach Party publika šogad nebija ne agresīva, ne arī pārāk nedisciplinēta. Tie, kas vēlējās ne tikai mūziku dzirdēt, bet arī paši izpausties dejotpriekā, piepildīja deju teltis. Kā allaž, festivāls bija arī vieta, kur uzplaukst jūtas un veidojas jaunas attiecības. Ap pusnakti Pludmales ballītes publikas jau bija tik daudz, ka darba netrūka, ne karuseļu apkalpotājiem, ne tirgotājiem, ne dīdžejiem - visa pludmale virmoja dažādas mūzikas ritmos.

Pagājušajā naktī iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) ieradusies negaidītā reidā Liepājas pludmales festivālā "ZZ Baltic Beach Party", vēsta LETA.

Festivāla laikā gan Valsts, gan pašvaldības policija Liepājā strādā pastiprinātā režīmā, lai nodrošinātu satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību. Kā katru gadu, arī šogad vislielākā uzmanība tiek pievērsta pārmērīgas alkohola lietošanas ierobežošanai un narkotisko vielu pārdošanas novēršanai.

Līdz šim policisti izglābuši vienu jaunieti, kas bija devies peldēties dzērumā, kādai jaunietei bija kļuvis slikti no pārmērīgas alkohola lietošanas, vairākiem sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos sabiedriskās vietās tādā reibuma stāvoklī, kas aizskar cilvēka cieņu, konstatēti vēl citi pārkāpumi.

Pieci cilvēki pieķerti narkotisko vielu glabāšanā, bet septiņi narkotiku lietošanā, vēsta LETA.

Aizturēti arī seši nepilngadīgie.

Jau ziņots, ka vakar noticis arī kāds traģisks gadījums. Elektrība nosita kādu jaunu cilvēku, kurš vēlējās palīdzēt strādniekam, savam radiniekam, saslēgt vadus.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja