Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Īrijas poproka grupa Gorbachov šovakar sniegs pirmo koncertu Latvijā

Pirms 4 gadiem Īrijas pilsētā Vaterfordā apvienojusies grupa Gorbachov. Aprīkojušies ar labākās jaunās Īrijas grupas titulu, viesojas pirmajā Latvijas koncertu tūrē ar galveno uzstāšanos Positivus AB festivālā 19.jūlijā.

Šovakar grupa spēlēs Fontaine Palace, Liepājā, iesildot skatuves dēļus un klausītāju aizrautību Latvijas roka leģendai – Opus Pro-, bet jau nākamajā dienā 19. jūlijā grupa kāps uz lielās Positivus AB skatuves, lai nodotu savu mūziku Latvijas mūzikas kritiķu vērtējumam. Lielbritānijā un Īrijā, kur viņu dziesmas tiek regulāri atskaņotas radio stacijās, viņu mūzika tiek raksturota kā Artic Monkeys un Franz Ferdinand sakrustojums.

Gorbachov Latvijā ir 3. dienu un viņu iespaidi ir bijuši tikai tie labākie, ieskaitot arhitektūru, pilsētas plašās ielas un skaistos cilvēkus. Grupa ir ļoti priecīga par iespēju spēlēt Latvijā un ir nolēmuši te atgriezties uz ilgāku tūri, pēc iespējas drīzāk.

Gorbachov līdz ar šī vakara uzstāšanos sāks filmēt dokumentālo seriālu par grupas ceļu uz panākumiem. Šajās epizodēs puiši stāstīs par Liverpūlē pavadīto laiku, ierakstot debijas albūmu „Can`t start the machine”, ierakstu kompānijas Pirate Industries studijā, par Britu nenosakāmo mūzikas gaumi, kas svārstās atkarībā no mūziķu skandalozās uzvedības, kā arī par viņu radošo ikdienu. Šīs sērijas būs drīzumā pieejamas Gorbachov myspace lapā – www.myspace.com/gorbachov

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja