Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

"Jaunā viļņa" Baltijas atlases žūrijā šogad piedalīsies arī Dālderis

Baltijas reģiona pretendentu atlase starptautiskajam populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursam "Jaunais vilnis" šogad noritēs marta beigās Bulduros, žūrijā iekļauts arī kultūras ministrs Ints Dālderis (Tautas partija).

Par to aģentūru BNS informēja Dzintaru koncertzāles projektu vadītāja Ieva Studente, norādot, ka konkursa atlase šogad pretēji iepriekš izplatītajai informācijai noritēs Jūrmalas teātri vienā dienā - 29.martā.

Plkst.12 sāksies atlases tūre bērnu konkursa "Jaunais vilnis" pretendentiem, bet vēlāk - plkst.15 - Baltijas reģiona jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2010" pretendentiem.

Atlases kārtas pretendentus vērtēs konkursa žūrijas komisijas līdzpriekšsēdētājs un komponists Raimonds Pauls, kā arī žūrijas dalībnieki - kultūras ministrs Ints Dālderis, operas soliste Inese Galante, Jūrmalas domes priekšsēdētāja pirmā vietniece Larisa Loskutova, konkursa rīcības komitejas priekšsēdētājs Aleksandrs Šenkmans, konkursa izpilddirektors Latvijā Igors Jefremovs. Žūrijā ietilpst arī šī konkursa uzvarētājs 2005.gadā Intars Busulis, 2002.gada laureāts Jānis Stībelis, izdevniecības nama "Petits" prezidents Aleksejs Šeiņins, "Super FM" direktors Ričards Zakss, koncertaģentūras "Latvijas koncerti" vadītājs Guntars Ķirsis, kā arī Dzintaru koncertzāles valdes priekšsēdētājs Svens Renemanis un koncertzāles konsultants mākslinieciskajos jautājumos Ļevs Ostrovskis.

Pretendentu pieteikumu pieņemšana Starptautiskajam Jauno izpildītāju konkursam "Jaunais vilnis 2010" joprojām turpinās, un, lai to izdarītu, interesentiem CD vai DVD formātā jāiesniedz trīs līdz četras dziesmas, no kurām viena vai divas ir izpildītas svešvalodā. Iesniegumam klāt jāpievieno arī mākslinieka dzīves gājums, kur minēta arī pretendenta pieredze citos konkursos.

Jau vēstīts, ka konkursa "Jaunais vilnis" norise Jūrmalā līdz šim sabiedrībā raisījusi pretrunīgu reakciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja