Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Jaunā viļņa” laikā Jūrmalā pēc plkst.23 skanēs mūzika un būs salūts

Jūrmalas pilsētas dome devusi atļauju jauno izpildītāju konkursa “Jaunais vilnis” organizatoriem pēc plkst.23 atskaņot mūziku un izmantot pirotehniku, informē domes sabiedrisko attiecību speciālists Ingmārs Čaklais.Iedzīvotājiem un Jūrmalas viesiem ir jārēķinās, ka mūzika vēl pēc plkst. 23.00 skanēs 28.

jūlijā viesnīcā „Jūrmala Spa” Jomas ielā 47/49, 29.jūlijā un 2.augustā restorānā „La Riva” Lielupes prospektā 36, 30.jūlijā restorānā „Jūra” Jomas ielā 56 un 31.jūlijā restorānā „Aquarius” Bulduru prospektā 33.Organizatori arī brīdina, ka 29.jūlijā iespējama pirotehnikas izmantošana pēc plkst. 23.00. Jūrmalas pilsētas dome kā viens no jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” organizatoriem un atbalstītājiem lūdz jūrmalniekus un pilsētas viesus “ar sapratni un iecietību uzņemt troksni un citas neērtības, ko šajā konkursa nedēļā nākas piedzīvot”. Kā uzsver I.Čaklais, “ar neērtībām jāsamierinās, pirmajā vietā liekot domu par to, ka šī pasākuma dēļ pusē zemeslodes Jūrmala nokļūst uzmanības epicentrā un vairo tūristu interesi par šo Baltijas jūras pērli”. “Savukārt tūristi Jūrmalā – tas ir biznesa attīstība, jaunu darbavietu rašanās, iedzīvotāju un uzņēmēju ienākumu palielināšanās un daudz kas cits, kas vairo mūsu pārticību un ļaus ātrāk izkļūt no ekonomikas pauzes”, pārliecināts ir I.Čaklais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja