Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Klubu mūzikas zvaigzni DJ Tiesto iesildīs Latvijas populārākie DJ

Jau 28. novembrī no plkst. 20:00 „Arēnā Rīga” savas pasaules tūres ietvaros ar vienīgo šovu Baltijā viesosies pasaules mēroga klubu mūzikas zvaigzne DJ Tiesto. Pirms DJ Tiesto kāps uz skatuves, viņu iesildīs Latvijas klubu mūzikas zvaigznes – Kaspar Kondrat un Roland Privert, informē koncerta organizatori "Urbania Group".

Gan DJ Tiesto, gan Kaspar Kondrat un Roland Privert mūzikas pamatā ir trance, house un techno stilu apvienojums, tāpēc ikviens klubu mūzikas cienītājs var būt drošs, ka šovs sniegs neaizmirstamas sajūtas, pozitīvu enerģiju un dejas visas nakts garumā.

Koncerta biļetes pārdošanā ir pieejamas visās „Biļešu Serviss”, kā arī „Statoil” degvielas uzpildes stacijās.

Holandē dzimušais DJ Tiesto guvis ne vien lielus panākumus mūzikas klubos, bet arī saņēmis populāru mūzikas kanālu balvas un vairākus zelta diskus. Atzīstams panākums ir arī nominācija Grammy balvai par albumu „Elements of Life”. DJ Tiesto veiksmīgo muzikālo karjeru veido būtisks fakts- viņš ir pirmais DJ pasaulē, kurš uz savu solo šovu pulcējis vairāk nekā 25 000 cilvēku, turklāt divas naktis pēc kārtas.

Kaspar Kondrat ir viens no populārākajiem DJ gan Latvijā, gan Baltijā. Kaspars ir lielākā Baltijas kluba „Essential“ rezidents, tāpat viņš vada divus raidījumus European Hit Radio viļņos - Essential Podcast Conception un European Dance Traxx. Viņš jau divas reizes iesildījis DJ Tiesto - klubā „Essential”, Rīgā, un „Berns”, Stokholmā. Šobrīd Kaspars ne tikai spēlē uz dažādām skatuvēm visā Baltijā, bet arī aktīvi strādā pie savu skaņdarbu radīšanas.

Roland Privert ir viens no atzītākajiem un visvairāk apspriestajiem Baltijas deju mūzikas skatuves jaunpienācējiem. Arī Rolands ir viens no kluba „Essential“ Mainfloor rezidentiem, viņa autorraidījumu Essential Podcast Sessions var dzirdēt European Hit Radio viļņos katru otro piektdienu. Rolands tiek uzskatīts par vienu no nākotnes spilgtākajiem tēliem uz Latvijas deju mūzikas skatuves.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja