Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Koncertzālē Palladium uzstāsies britu duets Oh Wonder

Koncertzālē Palladium 8. jūlijā uzstāsies britu duets Oh Wonder, informēja koncerta rīkotāju aģentūras 8 Days A Week pārstāvji.

Oh Wonder ir alternatīvās popmūzikas duets, ko ir dibinājuši londonieši Entonijs Vests un Džozefīne Vandera Gučta. Dueta galvenie trumpji ir harmoniskais balsu unisons, samtaini silta saskaņa, āķīgās melodijas, pašu rakstītās dziesmas, jēgpilnie dziesmu teksti un bezgalīgā sirsnība. Viņi pazīst viens otru jau desmit gadus, astoņus no tiem viņi ir pāris, un sešus spēlē kopā Oh Wonder. Kopā skrien maratonus un kopā dzer kafiju, kopā iet caur priekiem un pārbaudījumiem.

Latvijā duets Oh Wonder viesojās jau 2016. gadā, uzstājoties festivālā Positivus. Savu jauno, trešo albumu No One Else Can Wear Your Crown duets izdeva 2020. gada 7. februārī. Līdz ar albumu grupa ir izsludinājusi arī savu pasaules koncerttūri, kuras ietvaros romantiski muzikālais pāris viesosies arī Rīgā.  

No One Else Can Wear Your Crown ir pilnībā pašu sacerēts un producēts trešais Oh Wonder albums, ko viņi ir ierakstījuši savā mājas studijā. Viņiem palīdzēja producents Cenzo Taunšends, kura klientu sarakstā ir Florence & The Machine, Franz Ferdinand, New Order, U2 un citas zvaigznes. Albums ir tapis kā svarīgs vēstījums par sevis pieņemšanu un pilnveidošanu. Albuma pirmo singlu Hallelujah Džozefīne un Entonijs veltījuši ikvienam, kam kādreiz dzīvē pietrūcis atbalsta. "Grupas pirmsākumos neviens no apkārtējiem neticēja, ka mēs varam kaut ko sasniegt. To vien dzirdējām, ka nekas mums neizdosies, ka nekad negūsim panākumus, ka neesam pietiekami labi. Bieži likās, ka mums vienkārši vajadzētu padoties. Tomēr mēs apņēmāmies iet uz priekšu, neuztraucoties par to, ko cilvēki par mums domā, daudz strādāt, sekot sapnim un izmēģināt visu iespējamo. Un šis izaicinājums attaisnoja sevi," stāsta Džozefīne. Vairākas Oh Wonder dziesmas ir par dzīves izaicinājumiem. 

Albums No One Else Can Wear Your Crown atstāj pacilājošas sajūtu, un pilnībā pārliecina, ka Oh Wonder ir gatavi atgriezties ar jaunu spēku. Uzlādēti un gatavi nākamiem sasniegumiem un virsotnēm. Šķiet, viņi ir  spējīgi atrisināt jebko - gan mūžīgos dzīves jautājumus, gan arī to, kā dzīvot un strādāt kopā, un ko darīt ar suni, ja atkal jādodas lielajā koncettūrē. 

Biļetes pieejamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv. Pirmās biļetes nopērkamas ar atlaidi. Lai to saņemtu, ir nepieciešams īpašs kods, ko iespējams saņemt, aizsūtot jebkāda satura ziņu koncerta rīkotājiem 8 Days A Week mājaslapā www.8dw.lt. Pieejamo kodu skaits ir ierobežots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja