Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīgā ar koncertu uzstāsies somi "Damn Seagulls"

Ceturtdien, 8. janvārī, „Dirty Deal Cafe” viesosies somu soul/rock grupa „Damn Seagulls”, informē “Meteor Agency”. „Moments, kad grupa paliek tiešām interesanta, notiek tad, kad viņi beidz darīt to, ko viņiem vajadzētu darīt un sāk darīt to, kas tiešām jādara”, teikts par „Damn Seagulls” no Helsinkiem.

Savā pēdējā albumā grupa nav ierobežojusi sevi kādā konkrētā mūzikas žanrā – „Damn Seagulls” ir tieši tik daudz punk, lai nespēlētu tīru pankroku. Viņu dziesmas ir pilnas ar melodisku popmūzikas jutekliskumu, taču grupa nebaidās no smagākām roka skaņām, arī soul viņu mūzikā nav tikai vārds.Tāpat kā savulaik leģendārie “The Clash” ar albūmu „London Calling”, arī „Damn Seagulls” ar pēdējo veikumu – „Soul Politics” - mēģina izlauzties no ierastās rokmūzikas skatuves un mēģināt ko jaunu. Pagaidām par vienu no veiksmīgākajiem grupas singliem kļuvusi dziesma „Once upon a time”, ko savā TV šovā kā tituldziesmu izmanto somu pārgalvji „Dudesons”.Ceturtdienas koncerts sāksies plkst. 21:00 un „Damn Seagulls” iesildīs kāda vietējā punk grupa, šoreiz ar savu akustisko programmu, bet par muzikālo noskaņu rūpēsies DJ Uldis Rudaks. Šis ir pirmais koncerts pasākumu sērijā „Pirate Radio!”, kas turpmāk regulāri notiks Spīķeru Dirty Deal Cafe."Damn Seagulls" Latvijā būs iespējams redzēt arī 9. janvārī Cēsu „Fono” klubā un Liepājā, klubā „Fontaine Palace” 10. janvārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja