Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Tele2 Beach Dance House – vairāki vārdi ar zelta butiem…

„Tele2 Beach Dance House” grūva koordinātori Eduards Švāns & Mixmeistars AG šovasar 25. un 26. jūlijā pludmales festivāla „Tele2 Baltic Beach Party” house mūzikas sadaļu papildinās nevis ar vienu vai diviem, bet vairākiem vārdiem, kas klubu mūzikas pasaules goda grāmatā ierakstīti zelta burtiem!

Piektdienas, 25.jūlija, vakarā „Tele2 Beach Dance House” darbību atklās ar DJ Monsta, DJ Krii un bundzinieka Andra Buiķa grupas uzstāšanos. Lai gan sastāvs varētu izklausīties vairāk latviski, grupa dibināta Igaunijā. Igauniju šogad „Tele2 Beach Dance House” pārstāvēs vēl viens spēcīgs personāžs eiropas un pasaules klubu mūzikas burzmā – DJ Meri (ROTD recordings). Ar viņa kolēģa DJ P.Julm dziļo attieksmi pret mūziku „Tele2 Baltic Beach Party” apmeklētāji jau ir pazīstami, un šogad clubberu baudai Igauņu „Rulers Of The Deep” otra puse. Interesantu pāri klubu mūzikas pasaulē, meistarus no Igaunijas baudīsim arī festivāla noslēgumā, kad uzstāsies DJ Raul Saaremets un DJ Heivi Saaremets, kuri ir partneri ne tikai uz skatuves bet arī precēts pāris dzīvē.

No Lietuvas ceļu uz Liepāju gatavojas mērot DJ Saulty (spaced out), kurš piektdienas vakara vēl saulaino daļu aizpildīs ar simpātisku, lieganu un nedaudz digitālu disco. DJ Recoco (pacha Vilnius) iebrauc Liepājā dienu vēlāk – viņa uzstāšanās paredzēta festivāla otrās nakts karstuma sākumā.

Latvijas DJ sastāvs vietējai publikai ir labi pazīstams vai vismaz zināms. Šo apgalvojumu gan nevar attiecināt uz DJ Fotu, kurš patiesībā ir Mārtiņš Rubenis un līdz šim daudziem bija pazīstams kā DJ Betons. No Latvijas spīdekļiem festivālā ierodas arī dinamiski progresējošie Fresh Mess, kas sastāv no diviem Lielvārdes greznuļiem – DJ Arkan un DJ Pumpo, viņi apspēlēs otrās nakts saulrieta sākumu. DJ Dnipro uzstāšanos festivālā pirms pāris gadiem izjauca vētra… Jādomā šogad tas nedraud. Un te daudz varētu līdzēt Liepājnieka saimnieciskā pieeja laika apstākļiem, jo DJ Samson, kā ierasts varēs uzlabot atmosfēru. DJ Rise [flying mice] tikai priecāsies, ja nelīs, jo arī viņš sagaidīs svētdienu pludmalē. „Tele2 Beach Dance House” ietvaros uzstāsies arī DJ Norsky, kurš nesen atsācis arī savas dziedātāja un autora gaitas, saspringto grafiku noteikti ievēros arī DJ Beat, kurš nav zaudējis savu spēcīgi muzikālo tvērienu. Šogad ierodas DJ Bogdan Taran, kurš nenoliedzami ir ietekmīga figūra valsts klubu kultūras attīstībā un Mixmeistari AG & Raitis, kuru rūdījums un darbs šajā jomā mērojams gadu desmitos. Par sestdienas rītu nomodā būs DJ Kaspar Kondrat.

Īpašie viesi:

25.jūlijs

GREEN VELVET - Curtis Alan Jones.

Dzimis 1968. gadā, studējis Berklijā ķīmiju, taču pametis to un par vasaras darbos sapelnīto naudu nopircis savu pirmo aprīkojumu – bungu mašīnu, taustiņus un pulti, lai pievērstos deju mūzikai. Šodien viņu dēvē gan par Jukušu Ģēniju, gan vienkārši intelektuāli Viņš esot kautrīgs, mūzikā dīvains un brīnišķīgs, taču vienīgais, kurš pasaulei parādīja La La Land – zemi, kurā kā atzīst pats mākslinieks, viņš cīnās pret pārmērīgu narkotiku lietošanu. Viņa teorija par house ir vienkārša – viss ir house, jo house ir mūzika ar 4/4 ritmu un tāds ir arī tehno, disco vai pat new wave.

26.jūlijs

FREEKS – Luke Solomon un Justin Harris.

DJ Luke Solomon mūzikas biznesā ir kopš 1992. gada. Strādā kopā ar tādiem guru kā Masters At Work, Kerry Chandler, Derrick Carter, DJ Sneak, Francois Kevorkian, Carl Cox and Dave Morales. Pēc 1996. gada Luke Solomon iepazīstas ar taustiņinstrumentālistu Justin Harris, kurš savu muzikālo karjeru sāka kā DJ 1987.gadā. 90’to sākumā Harris pārvācās uz Londonu un pievērsās darbam studijā un veica virkni inovāciju house mūzikā laižot klajā vairākus singles. 1999. gadā viņi nostabilizējās kā FREEKS. Šobrīd tā jau ir ir sešu cilvēku grupa ar vokālisti, taustiņinstrumentālistu, DJ, bundziniekiem un bassistu, taču Liepājas pludmalē abi spēlēs Freaks DJ setu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja