Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

VIDEO: Reinika Eirovīzijas dziesma – Es skrienu priekšstāsts

Laura Reinika Eirovīzijas dziesma _Banjo Laura stāsta par to, ks notika pirms visā Baltijā un citās valstīs pazīstamajā dziesmā Es skrienu _apdziedātajiem notikumiem, portālam Diena.lv pavēstīja Guntars Račs, Mikrofona ieraksti. “Videoklips dziesmai Banjo Laura ir stāsts par to, kā Lauris kādā klubā satiek nedaudz mistisko meiteni Lauru (Anete Keviša), kura ar draudzenēm ballējās, jokojoties uzspēlē bandžo, apbur visus un pazūd.

Tā ir tā pati meitene, pie kuras Lauris, lai saglābtu attiecības, vēlāk tik ļoti skrēja,” atklāja G.Račs. Videoklipa režisore ir Aija Strazdiņa, kura strādāja arī pie dziesmas _Es skrienu _veidošanas, operators Uvis Burjāns, bet scenārija autori ir pats Lauris Reiniks un klipa režisore. ”Šajā klipā es gribēju izstāstīt to, kas notika pirms_ Es skrienu_ un parādīt mūsu cilvēkus kā skaistus, priecīgus un pozitīvus cilvēkus, un es ceru, ka mums tas izdevās, jo ticu, ka mēs tādi patiešām esam,” stāsta dziesmas autors un izpildītājs Lauris Reiniks, piebilstot, kas šis ir pats neparastākais un emocionāli smagākais laiks sakarā ar daudzu Reinika dziesmu tekstu autora un drauga Mārtiņa Freimaņa pāragro aiziešanu no šīs dzīves. ”Šīs dziesmas latviešu versija ar nosaukumu _Labāk vēl neaizmiedz _ir iekļauta albumā_ Es skrienu_,  un to  mēs sarakstījām kopā ar Mārtiņu. Un tas laikam bija vissmagākais pārbaudījums man, kad dienu pēc Mārtiņa nāves, man bija jāpiedalās _Eirodziesmas _ierakstā, jābūt priecīgam, jādzied un jādejo it kā viss būtu kārtībā. Es gandrīz neko neatceros, bet ceru, ka sestdien mūsu priekšnesums izskatīsies un izklausīsies baudāmi, jo bijām nopietni gatavojušies. Un es zinu, ka Mārtiņš absolūti nebūtu priecīgs, ja es nolaistu rokas un atteiktos no piedalīšanās konkursā,” stāsta Reiniks.


Kā portāls Diena.lv jau vēstīja iepriekš, Eirovīzijas Nacionālās atlases 1.pusfināls noslēdzās sestdien, 5.februārī un tajā noskaidrojās, ka par tiesībām pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Vācijā sacentīsies grupa Blitze ar dziesmu Hop, grupa Pieneņu vīns ar dziesmu You are, Evija Sloka - Don't Stop The Dance, grupa D-family - Daylight un Jānis Stībelis jeb Stībeļa banda ar dziesmu Let It Be Me.

Nākamsestdien, 12.februārī norisināsies 2.pusfināls, kurā par ceļazīmi uz Eirovīziju cīnīsies desmit dalībnieki.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIDEO

Dziesma Banjo Laura video var noskatīties šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja