Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ādolfa Alunāna teātris svinēs 50. gadadienu

Novembra otrajā pusē Ādolfa Alunāna Jelgavas teātris atzīmēs 50 gadu jubileju. Svētku laikā skatītājus gaidīs labākās un iemīļotākās izrādes, informē teātra preses sekretāre Daiga Bitēna.Jubilejas laikā apmeklētājiem tiks piedāvātas labi zināmas izrādes, kā arī atjaunoti darbi. Uz skatuves varēs redzēt gan pieredzējušus, gan jaunus aktierus.

No aptuveni 15 teātra repertuārā esošām izrādēm, svinību laikā varēs redzēt septiņas, kā arī muzikālu uzvedumu „Kuplejas un anekdotes”.Teātra direktors A.Matisons: „Kad cilvēks atnāk uz teātri, viņš vēlas kaut ko iegūt – pasmieties, paraudāt, sajūsmināties, just līdzi. Pēc šādiem principiem cenšamies arī darboties. Visu šo laiku esam strādājuši, cīnījušies un palikuši uzticīgi savam teātra tēvam Ādolfam Alunānam. Tāpēc arī jubilejas programmas nobeigumā ir tieši viņa izrāde. Tas mums ir ļoti svarīgi, varētu pat teikt – pienākums.”Ā.Alunāna Jelgavas teātris dibināts 1959.gadā, bet aktīva darbošanās šajā sfērā pastāvējusi jau krietni agrāk. 1959.gadā teātra entuziastu dramatiskais kolektīvs ar Jāņa Jaunsudrabiņa lugu „Jo pliks, jo traks” ieguva pirmo vietu republikas teātru skatē, iegūstot arī goda nosaukumu - Ā.Alunāna Jelgavas Tautas teātris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Ā.Alunāna Jelgavas teātra 50 gadadienas repertuārs

15.novembrī  plkst. 16.00 – Aleksejs Arbuzovs „Vecmodīgā komēdija”. Rež. L.Ņefedova. Biļetes cena: Ls 2.00 (Ād.Alunāna Jelgavas teātra Kamerzālē. Ieeja no Uzvaras ielas).

22.novembrī  plkst. 16.00 – Bārijs Konnors „Nav vērts raudāt” (Roksija). Rež. L.Ņefedova, rež. asistente K.Zotova. Biļešu cenas: Ls 3.00, 2.00, 1.50.

23.novembrī  plkst. 18.00 – Karlo Goldoni „Mirandolīna”. Rež. L.Ņefedova. Biļešu cenas: Ls 2.00, 1.50.

24. novembrī  plkst. 18.00 – Viljams Šekspīrs „Divpadsmitā nakts”. Rež. A.Matisons, rež. asistents A.Bolmanis. Biļešu cenas: Ls 3.00, 2.00, 1.50.

26.novembrī plkst. 18.00 – Marks Tvens ”Princis un ubaga zēns”. Imanta Kalniņa mūzika. Rež. L.Ņefedova, rež. asistente K.Zotova. Biļešu cenas: Ls 2.00, 1.50.

27.novembrī plkst. 18.00 – Pēc Deja Vasermana lugas motīviem, muzikāla izrāde „Dons Kihots. Cilvēks no Lamanšas”. Rež. A.Matisons, rež. asistents A.Bolmanis. Ls 3.00, 2.00, 1.50.

28.novembrī  plkst. 16.00 – Jubilejas cikla noslēgums. Ādolfs Alunāns „Kuplejas un anekdotes” un pirmā latvju operete „Mucenieks un Muceniece”. Rež. L.Ņefedova. Biļetes cena: Ls 1.50. Pēc izrādes apsveikumi teātrim.


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja