Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Par LNO jauno sadarbības partneri kļūs BMW

15.janvārī Latvijas Nacionālā opera (LNO) parakstīs vienošanos ar jauno LNO sadarbības partneri un LNO orķestra patronu – BMW, informē LNO pārstāve Inga Vasiļjeva. "Esmu gandarīts par to, ka LNO orķestris ieguvis savu patronu. Ikviens māksliniecisks kolektīvs savu kvalitāti uz entuziasma pamata vien nevar sasniegt un noturēt, tam ir nepieciešams arī finansiāls atbalsts.

LNO orķestris to ir pelnījis. Pēdējā laikā mūsu straujā izaugsme mākslinieciskajā līmenī novērtēta ne tikai pašu mājās, bet starptautiskajā mūzikas tirgū. LNO orķestrī ir 98 izglītoti, savu darbu mīloši cilvēki, viņu pārziņā ir mūzikas instrumenti, kuru kopējā vērtība ir vismaz pusotrs miljons latu! To aprūpe prasa lielus līdzekļus, turklāt nepieciešams gan papildināt mūzikas instrumentu klāstu, gan atjaunot to. Sadarbība ar BMW mums sniegs šo iespēju," skaidro LNO direktors A.Žagars. „BMW ir iepriecināts uzsākt šo jauno sadarbību ar Latvijas lielāko kultūras simbolu – Latvijas Nacionālo Operu. Šis kopdarbs noteikti pastiprinās BMW piederību kultūras pasaulei, kas vairākkārt pierādīta jau citās pasaules valstīs un tagad arī Latvijā. Atbalstot LNO kā orķestra patrons, mēs, BMW, ticam, ka šis ir jauns sākums BMW zīmola attīstībai Latvijā un esam pārliecināti, ka ieguvēji būs visi, gan LNO, gan BMW pārstāvji Latvijā un galvenokārt visi skatītāji, kas mīl mākslu un kultūru,” atzīst BMW Baltijas vadītājs Jyrki Kupila.  

LNO patroni ir: “Latvijas Gāze“ - LNO galvenais patrons, “Latvijas dzelzceļš“ - LNO kora patrons, “Swedbank“ - LNO izglītības patrons, “LMT“ - LNO oficiālais mobilo sakaru nodrošinātājs un “airBaltic“ - LNO oficiālā aviokompānija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja