Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Inese Galante Summertim 2016 festivāls. Viss par mīlestību

Ikviens, kurš reiz mīlējis, spēs nepastarpināti izprast mūzikas un mākslinieka emociju valodu. Un mīlestībai nav ģeogrāfisku robežu – koncertā Viss par mīlestību ikviens ir aicināts baudīt Portugāles un Argentīnas silto vakaru sajūtas Antonio Zambužu izdziedāto fadu un bosanova ritmos, kā arī Ilonas Bageles aizrautīgajos tango.

Siltas un skaistas balss īpašnieks ar nevainojamu skatuves izjūtu un precīzi pasniegtu katras dziesmas stāstu,  īsts mūzikas alķīmiķis, siržu un sentimenta virtuozs. Tādas ir raksturīgākās kritiķu atsauksmes par Antonio Zambužu, kuru prominentais Amālijas Rodrigešas fonds ir atzinis par mūsdienu labāko fadu dziedātāju – vīrieti. Antonio Zambužu ir viens no spilgtākajiem portugāļu jaunās paaudzes mūziķiem. Viņš spēj virtuozi radīt mūzikas stilu kaleidoskopu, kurā saplūst fadu, bosanova, džezs un kantrī mūzika. Dziedātāja popularitāte portugāļu un spāņu valodās runājošās zemēs abpus okeānam, kā arī ASV, Francijā, Vācijā un Norvēģijā ir milzīga – Antonio Zambužu koncertu biļetes izpārdotas līdz pat 2017. gadam, viņa dziesmas radio ēteru populārāko hītu desmitniekos atrodas vairāk nekā 70 nedēļas, ieraksti uzreiz kļūst par platīna albumiem, bet video, kas ievietoti populārajās interneta vietnēs, acumirklī iegūst miljonu simpātijas.Mecosoprānam Ilonai Bagelei piemīt īpaša  spēja apvienot visdažādākos mūzikas žanrus, kas Latvijas operdziedātāju vidū ir patiess retums. Ilonas Bageles balss spēj vienlīdz krāšņi izskanēt vissarežģītākajās operārijās, kā arī iemirdzēties džeza mūzikā vai Raimonda Paula dziesmās, teātra un operetes partitūrās un, protams, tango. Biļešu cenas sākot ar EUR 10.00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nacionālais teātris dodas viesizrādes pa visu Latviju

Latvijas Nacionālais teātris šī gada rudens un ziemas sezonā ar vairākām izrādēm viesosies Latvijas reģionos. Tuvākās viesizrādes gaidāmas jau šajā nedēļas nogalē Viesītē un Ventspilī, bet vēlāk ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja