Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Nav 18 — nav ballītes ar Faithless

Divpadsmit stundu garā deju mūzikas maratonā pašā jūras krastā būs iespēja dzirdēt vairākus desmitus Latvijas un pasaules labāko un interesantāko dīdžeju — līdzīgi kā gandrīz visi šīs koncertiem pārbagātās vasaras notikumi vispārākajā pakāpē interneta lapā tiek reklamēts arī Moonlight Party. Dalībnieku sarakstā patiešām ir viens ļoti skaļš vārds — Faithless.

Tiesa gan, tas nebūs vērienīgais grupas koncertšovs ar turpat desmit dalībniekiem, tomēr abi grupas skatuves līderi — Maxi Jazz un Sister Bliss (att.) — Saulkrastos spēlēs kā dīdžeji. Uzstāsies arī viena no pasaules labākajām house vokālistēm Kathy Brown, house mūzikas teltī galvenie viesmākslinieki būs dīdžeju duets Copyright, savukārt drum'n'bass telts īpašais viesis būs BBC Radio One dīdžejs Fabio.

Pagājušonedēļ aizvadīts ļoti skaļš deju mūzikas pasākums Zaķusalā "Essential Knockout Party", kurš no lietus tika sargāts ar visai teritorijai pāri uzceltu jumtu, pirmdien jau aizvadīta arī The Chemical Brothers uzstāšanās zem kārtīga jumta Skonto hallē, bet šonedēļ, 12.jūnijā, Saulkrastu pludmalē gaidāmās "Moonlight Party" interneta mājaslapā sausummīļiem par prieku talkā ņemti sinoptiķu solījumi, ka pasākumā būšot silts un sauss. Lai nebūtu nepatīkamu pārpratumu, jāatgādina, ka ieeja pasākumā ir no 18 gadu vecuma, kā dēļ aiz Skonto halles durvīm ar savām biļetēm rokās skumjām sejām bija spiesti palikt vairāki apmeklētāji zem 18. Pasākums aptvers 400 metrus garu Saulkrastu pludmales joslu pa kreisi no Raiņa ielas, kur būs viena galvenā skatuve un vēl piecas teltis hiphopa un r'n'b, house, drum'n'bass zāle, live & underground un chill out zāle. Moonlight Party kļūs arī par nacionālo dīdžeju saietu, jo uz daudzajām skatuvēm būs iespēja uzstāties lielākajai daļai Latvijas vadošo dīdžeju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja