Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Noskaidroti pirmie "Zelta Zivtiņas" SMS čempionāta finālisti

Pagājušajā sestdienā Liepājā un Valmierā notika priekšapmaksas sarunu kartes "Zelta Zivtiņa" rīkotā SMS jeb īsziņu ātrrakstīšanas čempionāta pusfināli. Liepājas pusfinālā uzvarēja Līga Lūka, savukārt Valmierā – Ritvars Āboliņš.

L.Lūka no Liepājas 160 zīmes garu tekstu uzrakstīja 2,08 minūtēs, bet R.Āboliņam no Valmieras tas prasīja 1,55 minūtes. Abi šie jaunieši kā balvu saņēma ceļazīmi uz pirmā Latvijas SMS čempionāta finālu, kas notiks 27.septembrī Rīgā, pie Kongresu nama. Visi finālisti cīnīsies ne tikai par SMS ātrrakstīšanas čempiona titulu, bet arī par galveno naudas balvu 1000 latu apmērā.

13.septembra priekšpusdienā, lai reģistrētos sacensībām, kā arī līdzi justu dalībniekiem, Liepājā, pie "Baltijas 1. Rokkafejnīcas, un Valmierā, pilsētas Skeitparkā, pulcējās vairāki simti dažāda gadagājuma cilvēku. Visiem SMS čempionāta pusfināla dalībniekiem, pirms atbildīgā starta, treniņu teltī bija iespēja ievingrināt pirkstus, rakstot īsziņas uz tādiem pašiem tālruņiem, kādi izmantoti sacensībās. Pārējiem pasākuma apmeklētājiem bija iespēja ne tikai vērot pusfinālistu cīņu par labāko rezultātu, bet arī ZZ fotostudijā nofotografēties kopā ar seriāla varoņiem, uzpīt kādu draudzības pīni vai uztaisīt nelielu piemiņas tetovējumu. Īpašajā mobilo spēļu teltī ikviens interesents varēja izmēģināt jauno spēli "Asfalts 4", kura jau ir plaši pieejama visiem Tele2 un Zelta Zivtiņas lietotājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja