Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Sekss

Dažām zaļo mēslu mušu sugām ir paradums kopošanās laikā apēst mušu tēviņu, kamēr viņš aizrautīgi noņemas ar „to” lietu. Jo seksuālais uzbudinājums vai emocijas (kā šo kanibālistisko paradumu dēvēt, vēl pēta biologi) izraisa šajās mušu mātītēs milzīgu apetīti un pirmais, kas viņām pagadās pa rokai, kļūst par pusdienām.

Daba, lai tiktu galā ar šo Šekspīra traģēdijas cienīgo sižetu, kurā nāves dievs Tanatoss parādās uz skatuves uzreiz pēc mīlas kundziņa Erosa, vīrietis – šajā gadījumā zaļo mušu tēviņš – arī nesēž rokas klēpī salicis un ir izgudrojis savu kaujas viltību, kā apmānīt savu iekāres biedreni un vienlaikus – aplam slepkavīgo seksa partneri.Viņš, pirms aplekt draudzeni, pastumj šamējai mutes priekšā gabaliņu pārtikas. Sak – tu tikmēr paēd, kamēr es savu darbiņu padarīšu! Kā vecā parunā teikts – i mušiņa paēdusi un i mušiņš dzīvs.Vēl augstāk attīstītām zaļo lidoņu grupām tēviņi savām noskatītajām seksa biedrenēm sagatavo īpašu dāvaniņu – varētu pat to nosaukt par mušu seksa rotaļlietu! – viņi kundzītei paredzēto ēsmu ietin speciālā caurspīdīgā kokonā, līdz ar to paildzinot dārgo laiku paši saviem, puiku seksa priekiem.Jo kamēr partnere tīstīs vaļā iesaiņoto proviantu, tikmēr – čik, čik – ilgāk varēs pačakarēties gar mušsievietes aizmuguri, vai kā nu to vietiņu sauc. Tēviņi laikam taču sapratuši, ka viņu iekāres objektiem – meitenēm - dāvanas izsaiņošanas process ir pat svarīgāks par dāvanu.Tāpēc visgudrākie mušu vīrieši dara tā: pirms dzimumakta draudzenei pasniedz glīti noformētu kokonu-saini, kurā iekšā nemaz nekā nav! Kamēr muša izpakos dāvanu un atklās krāpšanos, apmierinātais tēviņš būs jau gabalā.Taču arī sievietes, nu, vismaz Empis sugas zaļās mēslu mušas, arī nav muļķes – pirms ļaut sevi aplekt, viņas kārtīgi papurina „dāvanu”: ja iekšā kaut kas grab un čab – vīrietis tiek pie seksa, ja saiņa vidus ir tukšs – tinies, mīļumiņ, pirms neesmu tevi apēdusi aiz dusmām!Taču arī šo „kontroles pārbaudi” daži visviltīgākie tēviņi ir paredzējuši un tāpēc mušu kundzei pasniedzamajā sainītī iepako paši savus ekskrementus: ņem, dārgā, krati savu paciņu un domā, ka tur iekšā ir vienīgi tev domāts gaļas gabaliņš!Tehniski partnera apēšanas process notiek tā: kamēr mušu vīrieša ķermeņa apakšdaļa atrodas kustībā, mušu sieviete, pagriezusi savu galvu, sātīgi iestiprinās ar sava drauga augšdaļu – pusdienot viņa sāk ar muštēviņa galvu.Neatbildēts paliek vienīgi jautājums – vai tiešām mušu sievietēm rīšanas prieks ir svarīgāks par seksa baudu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja