Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Rīgas satiksmē notiek kratīšana

Pašvaldības SIA Rīgas satiksme birojā, Vestienas ielā 35, pirmdien notiek kratīšana, aģentūrai LETA apstiprināja uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane.

Viņa norādīja, ka uzņēmumā atrodas policijas pārstāvji, kuri veic procesuālās darbības. Izmeklētāji uzņēmuma telpās ieradušies ap plkst.10 no rīta un joprojām tur uzturas. Tiekot pārmeklēti atsevišķi kabineti, taču nekāda veida dokumenti, inventārs vai citas lietas pagaidām neesot izņemtas.

Vairāki uzņēmuma darbinieki esot parakstījušies par ziņu neizpaušanu, taču uzņēmuma pārstāve aģentūrai LETA nevarēja nosaukt konkrētu skaitu, cik šādu cilvēku ir.

Tāpat viņa nevarēja pastāstīt, saistībā ar ko notiek kratīšana un kas tiek meklēts.

Rīgas mērs Nils Ušakovs (Saskaņa) sociālajā vietnē Twitter pirms dažām minūtēm bija ievietojis ierakstu, kurā notiekošo kratīšanu saistīja ar priekšvēlēšanu laiku. "Kratīšana notiek četras dienas pirms vēlēšanām, žurnālisti par kratīšanu tika informēti ātrāk, nekā Rīgas domes vadība. Komentēt kaut ko šajā gadījumā, manuprāt, ir pilnīgi lieki. Gribētos tikai novēlēt VP [Valsts policijas] darbiniekiem saglabāt politisko neitralitāti," rakstīja mērs. 

LETA vēstīja, ka dažas minūtes vēlāk ieraksts no Ušakova Twitter ziņu lentes uz īsu mirkli pazudis, bet pēc tam atkal parādījās. Ušakova preses pārstāve portālu Diena.lv informēja, ka mērs nav vēlējies ierakstu atsaukt - tas uz mirkli pazudis tehniskas kļūmes dēļ.

(papildināta visa ziņa)

 

 

Top komentāri

Zināšanas ir spēks
Z
:DDD Saeimas vēlēšanas piesaukšana. Apelēšana pie nepieciešamības VP ieturēt politisku neitralitāti. Un kā tas ir jāsaprot? Vai tad Rīgas Satiksme ir politiskā partija? Bet varbūt kādas politiskās partijas piedēklītis? Pēc būtības pašvaldības uzņēmumiem ir jābūt politiski neitrāliem. Kāpēc Ušakovs tajā uzreiz tendenciozi saskata politiku?
domāju ka..
d
Tiek meklēta,Ušakova "melnās kases" nauda...
Ilona Kulda
I
Vai Saskaņai radušās kādas problēmas ar "melnās kases" maksājumiem?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas