Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Agrāk par dubultslepkavību tiesātu sievieti aiztur par dzīvokļa zādzību

Policija otrdien Rīgā aizturēja agrāk par dubultslepkavību tiesātu sievieti un viņas partneri par dzīvokļa zādzību, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Policijai lietu izdevās atklāt, jo cietušajam radās aizdomas par nepareizā kabatā ieliktu atslēgu.

Augusta vidū Skujienas ielā no kāda dzīvokļa nozagta nauda un dažādas vērtīgas mantas, tostarp elektrotehnika. Cietušais vīrietis policijā pastāstīja, ka viņam ir aizdomas par divu sieviešu saistību ar zādzību. Vīrietis iepriekšējā dienā pie drauga bija lietojis alkoholiskos dzērienus ar divām sievietēm. Vīrietis vakara gaitā saguris un devies gulēt. Kad vīrietis pamodies, viņš konstatēja, ka dzīvokļa atslēga, kas bija kreisajā kabatā, ielikta labajā kabatā.

Cietušajam radās aizdomas, ka zādzību pastrādājušas sievietes. Policija, izmeklējot gadījumu, otrdien abas sievietes aizturēja.

Iecirknī viena no sievietēm atzina, ka tajā vakarā viņa alkoholu nav lietojusi, lai vēlāk varētu aiziet uz vīrieša dzīvokli un nozagt vērtīgas mantas. Vakara gaitā viņa noskaidrojusi adresi, izvilkusi atslēgu un dzīvokli apzagusi.

29 gadus vecā sieviete apgrāk ir tiesāta par dubultslepkavību un viņas partnere – 41 gadu veca sieviete – arī agrāk ir tiesāta. Abas sievietes vainu atzina. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas