Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Aiztur Bolderājas un Daugavgrīvas marihuānas vairumtirgotājus

Policija aizturējusi trīs vīriešus, kas Bolderājas un Daugavgrīvas rajonos nodarbojušies ar marihuānas vairumtirdzniecību.

Valsts policijas pārstāve Lita Juberte Dienai pastāstīja, ka aptuveni pirms pusgada policija saņēma informāciju par grupu, kas nodarbojas ar nelegālu narkotisko vielu izplatīšanu Rīgā, īpaši Bolderājas un Daugavgrīvas rajonos. Policijas redzeslokā nonāca konkrētas personas, kas jau iepriekš sodītas par narkotiku glabāšanu un mantiskajiem noziegumiem. Šie cilvēki nav bijuši ielu tirgotāji, bet realizējuši narkotikas vairumā.

28.oktobrī policisti par sevišķi bīstamās narkotiskās vielas realizāciju lielos apmēros Rīgā, Stūrmaņu ielā, aizturēja jau minētās trīs personas. Tie bija 1962., 1966. un 1981. gadā dzimuši vīrieši. Aizturēšanas laikā atsavināts puskilograms marihuānas. Visiem aizturētajiem Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Par minēto faktu ir uzsākts kriminālprocess. Likumā paredzētās sankcijas ir brīvības atņemšanu uz laiku no astoņiem līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas