Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Daugavgrīvā pie kādas kompānijas atrod 47 folija iepakojumus ar narkotikām

Rīgā, Daugavgrīvā, pašvaldības policija pie kādas vairāku personu kompānijas atradusi 47 folijas iepakojumus ar narkotikām, informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

5.augustā policija saņēma informāciju par kādu aizdomīgu kompāniju Daugavgrīvā. Personas, iespējams, narkotiku reibumā kādu laiku stāvējušas pie daudzdzīvokļu nama, bet pēc tam iegājušas vienā no dzīvokļiem. Ziņotājs skaidroja, ka iepriekš kaimiņus izjautājis kāds Valsts policijas darbinieks, kurš lūdzis informēt tiesībsargājošās iestādes, ja viens no kompānijā esošajiem cilvēkiem ierodas norādītajā dzīvoklī. Izsaucējs starp aizdomīgo cilvēku bariņu atpazina likumsargu meklēto personu. Informācija par situāciju tika nodota Valsts policijai.

Ņemot vērā, ka personas bija iegājušas dzīvoklī, likumsargi gaidīja Valsts policijas ieteikumus turpmākai rīcībai. Tomēr mirkli vēlāk no mājokļa iznāca kāds vīrietis un aizdomās par narkotiku lietošanu viņš uzreiz tika apturēts.

Vīrietis pārmeklēšanas laikā pēkšņi līdzpaņemto pleca somiņu iemeta dzīvoklī, bet policisti somiņu paņēma un tajā atrada 47 folijas iepakojumus ar dzeltenbrūnu pulverveida vielu, polietilēna iepakojums ar dzeltenbrūnu pulverveida vielu, polietilēna iepakojums ar zaļu augu izcelsmes maisījumu. Tāpat somiņā atradās šļirce ar uzgali, rokas žņaugs, dokuments uz citas personas vārda, prezervatīvi, liels daudzums skaidras naudas un citas mantas. Vīrietis atklāja, ka atnācis ciemos pie dzīvokļa iemītnieces, taču neko vairāk par saviem nolūkiem nepastāstīja.

Pēc brīža no dzīvokļa iznāca arī divas jaunas sievietes un vēl viens vīrietis, kuriem tika palūgts uzrādīt personu apliecinošus dokumentus. Likumsargi, pārbaudot datus, atklāja, ka abas sievietes ir izsludinātas meklēšanā. Arī pie otra vīrieša tika atrasts polietilēna iepakojums ar nezināmas izcelsmes vielu.

Notikuma vietā ieradās Valsts policijas darbinieki, kuri turpināja darbu ar visām iesaistītajām personām.

Top komentāri

Pablo
P
Eh, vienu distributoru paņēma ciet. Nekas, gan jau saies!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas