Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Daugavpilī paziņa nāvējoši piekauto pudeles brāli aizved uz pļavu un turpina dzīres

Maija beigās Daugavpilī pēc kopīgas iedzeršanas kompānijas biedrs nāvējoši piekāva savu paziņu, automašīnas bagāžniekā aizveda uz pļavu, bet pats pēc tam turpināja svinēšanu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Inguna Pužule.

Policija 28.maijā Daugavpils nomalē, kādus 50 metrus no ceļa Daugavpils – Silene, atrada 30 gadus veca vīrieša līķi. Izmeklēšanas laikā noskaidrojies, ka vīrietis gāja bojā vardarbības rezultātā. Uz aizdomu pamata tika aizturēti trīs vīrieši.

Kriminālpolicijas darbinieki noskaidroja, ka 28.maija pievakarē 30 gadus vecais vīrietis Grīvā pie kādas paziņas, vairāku cilvēku kompānijā lietoja alkoholiskos dzērienus. Iedzeršanas laikā izcēlies strīds, un 37 gadus vecais mājas saimnieks vīrieti piekāvis.

Tāpat izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka piekautais vīrietis bezsamaņas stāvoklī uz pļavu bija aizvests kādas automašīnas bagāžniekā. Kad kompānija tika vaļā no piekautā vīrieša un sakopa notikuma vietu, viņi turpināja dzīres.

Piektdien policija aizturēja 37 gadus veco vīrieti un piemēroja viņam apcietinājumu. Pārējām notikumos iesaistītajām personām tika piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Izmeklēšana turpinās pēc Krimināllikuma 125.panta 3 daļas par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.    


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas