Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Daugavpilī slepkavo un bēg uz Baltkrieviju

Svētdien aizturēts vīrietis, kurš Daugavpilī kādas privātmājas pagalmā nāvējoši sašāvis citu vīrieti un pēc tam mēģinājis aizbēgt uz Baltkrieviju, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Valsts policijā informācija par incidentu un cietušo 1976.gadā dzimušo vīrieti saņemta no medicōnas iestādes. Notikuma vietā neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki cietušajam sniedza medicīnisko palīdzību, bet vīrieša dzīvību glābt neizdevās - cietušais mira slimnīcā.

Nedaudz vēlāk Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Daugavpils novada Naujenes pagastā no šaujamieroča tika raidīti vairāki šāvieni vietējā iedzīvotāja, 1961.gadā dzimuša vīrieša, mājas un automašīnas virzienā. Apšaudes laikā vīrietis necieta.

Drīzumā noskaidrots, ka slepkavību un slepkavības mēģinājumu, iespējams, izdarījis 1968.gadā dzimis vīrietis, Daugavpils iedzīvotājs. Pēc sākotnējās informācijas, iespējamais šāvējs tajā pašā dienā nelikumīgi šķērsojis robežkontroles punktu. Baltkrievijas robežsargi viņu aizturējuši uz Baltkrievijas robežas.

Šobrīd ir uzsākti divi kriminālprocesi - par slepkavību un slepkavības mēģinājumu, kurus izmeklē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki. Notiek izmeklēšana, tiek skaidroti slepkavības un slepkavības mēģinājuma motīvi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas