Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Iereibušā policista Dobeles pusē notriektais velosipēdists slimnīcā miris

Trešdien iereibušā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) darbinieka notriektais velosipēdists vakara vakarā slimnīcā ir miris, aģentūru LETA informēja pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Par to, vai līdz ar cietušā nāvi tiks grozīts arī pants, pēc kura sākts kriminālprocess, lems Iekšējās drošības birojs.

Jau vēstīts, ka trešdien policijas darbinieks, būdams alkohola reibumā, izraisīja avāriju, kurā smagas traumas guvis velosipēdists.

Negadījums noticis plkst.13 Dobeles novadā, uz autoceļa Jelgava-Dobele-Annenieki. Braucot virzienā no Dobeles uz Jelgavu, ZRP darbinieka vadītā automašīna Volvo sadūrās ar Volkswagen Golf, kas veica kreiso pagriezienu. Pēc sadursmes Volvo sadūrās ar metāla barjeru un uzbrauca velosipēdistam.

Velosipēdists - 1969.gadā dzimis vīrietis - nogādāts slimnīcā, viņa stāvokli mediķi raksturoja kā ļoti smagu. Arī policijas darbinieks nogādāts medicīnas iestādē ar dažādām traumām.

Lai arī negadījums noticis pa dienu, Sietniece uzsvēra, ka avāriju policijas darbinieks izraisījis savā brīvajā laikā ar privāto mašīnu. Slimnīcā noskaidrots, ka viņš transportlīdzekli vadījis, būdams 1,32 promiļu reibumā.

Par ceļu satiksmes negadījumu ir sākts kriminālprocess, kas izmeklēšanai tiks nosūtīts Iekšējās drošības birojam. Tāpat pret policijas darbinieku sākta disciplinārlieta.

Top komentāri

Buks
B
Šis ir tas gadījums, kad man jānožēlo, ka mēs nedzīvojam pēc Sicīlijas likumiem. Tad nevis kaut kāds tur /iekšējās drošības birojs/ bet noslepkavotā cilvēka tuvinieki lemtu gan par /panta maiņu/ gan par to, cik dienas atlicis dzīvot slepkavam- policistam. Šoreiz nepaveicās- pats tika nedaudz apdauzīts. Bet cik līdzīgi gadījumi (neatklāti) ar cietušiem gājējiem un velosipēdistiem ir uz tādu apdolbījušos policisteļu un prokuroreļu rēķina? Varu derēt, ka daudz vairāk kā uz jebkuras citas profesijas.
Poncijs Pilāts
P
metiet aiz restēm to nelieti , pidzēries policists šlepkava ir lops , kuram pienākas maksimālais sods pēc panta , te nav nogalināšana aiz neuzmanības , apzināta slepkavība izdarīta dzērumā pie stūres , kauna traips visai valsts policijai , kas jums tur pa kārtību , alkohol iķis nedrīkst strādāt policijā.
Kas kādu izglābis,
K
tas izglābis veselu pasauli. Kas kādu nokāvis, tas nokāvis pats sevi un savu nemirstīgo dvēseli.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas