Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Iļģuciemā auklīte ar rokām atvaira iereibuša uzbrucēja naža asmeni

Sestdien Iļģuciemā kāda varonīga auklīte ar rokām atvairījusi iereibuša uzbrucēja naža asmeni, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Viņš informēja, ka auklīte Iļģuciemā pa dienu kopā ar auklējamo bērnu devās pastaigā. Taču kāpņu telpā viņa sastapa manāmi iereibušu vīrieti, kurš, neko nepaskaidrojot, sāka lamāt aptuveni 50 gadus veco auklīti ar rupjiem vārdiem un paziņoja, ka garām nelaidīs. Sieviete iereibušajam vīrietim teica, ka viņa ir kopā ar bērnu un lūdza, lai viņš nomierinās un ļauj viņai doties pastaigā, taču vīrieti kļuva vēl agresīvāks un izvilka nazi.

Auklīte, saprotot, ka vīrietis nejoko, nostājās bērnam priekšā un sāka saukt pēc palīdzības. Sievietes saucieni vīrieti sadusmoja vēl vairāk un viņš mēģināja iedurt kundzei, taču aukle uzbrukumu atvairīja, ar rokām satverot naža asmeni.

Brīdi vēlāk kāpņu telpā parādījās kaimiņi, kuri iereibušo agresoru nogāza zemē un piezvanīja policijai.

Policija aizturēja vīrieti un konstatēja, ka aizturētā 1952. gadā dzimušā, agrāk netiesātā vīrieša izelpā ir 2,7 promiles alkohola. Vēlāk, kad vīrietis jau bija skaidrā prātā, viņš paskaidroja, ka atceras to, ka svinējis svētkus un lietojis alkoholiskos dzērienus, taču uzbrukumu natceroties. Vīrietis gan atzina, ka šāds notikums varēja notikt, jo iedzerot viņš bieži kļūstot agresīvs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas