Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Jēkabpilī par slepkavību aizturēts agrāk tiesāts vīrietis

Aizdomās par slepkavību Jēkabpilī šā gada 2.oktobrī, pateicoties sabiedrības sniegtajai informācijai, policijas darbinieki aizturējuši aizdomās turēto personu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvalde (ZRP).

Kā vēstīts, otrdien, 2.oktobrī ap plkst. 19 Jēkabpils pilsētas centrā netālu no veikala Mego tika atrasts 1957.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Sakarā ar šo notikumu policija medijos izplatīja paziņojumu ar lūgumu atsaukties aculieciniekus.

Pateicoties iedzīvotāju sniegtajai informācijai, VP ZRP Jēkabpils iecirkņa kriminālpolicijas darbinieki, veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, jau trešdien pēcpusdienā noskaidroja aizdomās turēto personu šī smagā nozieguma izdarīšanā un veica tās aizturēšanu, ievietojot īslaicīgā aizturēšanas vietā.

Aizdomās turētā persona ir 1973.gadā dzimis vīrietis,  Jēkabpils iedzīvotājs, kurš par līdzīga nozieguma izdarīšanu 1999.gadā tika notiesāts ar brīvības atņemšanu  uz astoņiem gadiem un sešiem mēnešiem un 2008.gadā tika atbrīvots no ieslodzījuma vietas, sakarā ar soda izciešanu.

Par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu kriminālprocess kvalificēts pēc Krimināllikuma 116.panta – slepkavība. Policija turpina skaidrot slepkavības motīvus.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai persona nav saistīta citu noziedzīgo nodarījuma izdarīšanā. Policija pateicas visiem iedzīvotājiem, kuri sniedza informāciju, tādējādi veicinot noziedzīgā nodarījuma atklāšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas