Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Jūrmalas policisti aiztur divus iespējamos zagļus

Ceturtdien Jūrmalas iecirkņa policijas darbinieki aizturēja divus iespējamos zagļus. Viens tika aizturēts ceļā uz Rīgu, pārvietojoties ar mantām pārpildītā automašīnā, taču otrs tika aizturēts sankcionētas kratīšanas laikā, pirmā aizturētā vīrieša dzīvesvietā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Ceturtdien, 30.maija rītā, Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu jaunceltni Kauguru mikrorajonā, no kuras nakts laikā bija nozagti dažādi būvinstrumenti un citas mantas. Par notikušo policisti uzsāka izmeklēšanu un jau dažas stundas vēlāk Jūrmalas policisti jau bija noskaidrojuši, ka zagtās mantas varētu tikt pārvadātas kādā taksometrā, kas dodas Rīgas virzienā.

Neilgu laiciņu vēlāk policisti apturēja aizdomīgo automašīnu. Mašīna bija pārpildīta ar dažādām mantām un celtniecības instrumentiem. Kad policijas darbinieki vadītājam jautāja par mantu izcelsmi, automašīnas šoferis neko nepaskaidroja. Vīrietis tika aizturēts un nogādāts policijas iecirknī. Policisti noskaidroja, ka vīrietis ir 1980. gadā dzimis un agrāk jau sodīts. Aizturētais tikai pirms nepilna gada atbrīvots no ieslodzījuma.

Tās pašas dienas vakarā, veicot speciālos izmeklēšanas pasākumus, tika veikta sankcionēta kratīšana aizturētā vīrieša dzīvesvietā, Kauguros. Pārbaudes laikā tika pārsteigts aizturētā vīrieša līdzdalībnieks, kurš atradās dzīvoklī. Viņš tika aizturēts un nogādāts policijas iecirknī. Aizturētais līdzdalībnieks ir 1985. gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš jau sodīts.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess un Jūrmalas iecirkņa policijas darbiniekiem ir aizdomas, ka aizturētie vīrieši varētu būt pastrādājuši vēl citus noziegumus, kas varētu būt saistīti ar zādzībām, tādēļ par notikušo turpinās izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas