Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Konflikta laikā nogalina sievieti, līķi mēģina noslēpt kapos

Rīgas policisti atklājuši slepkavību, kas izdarīta sadzīviska rakstura konflikta laikā kādā Latgales priekšpilsētas dzīvoklī. Iespējamās vainīgās personas pēc slepkavības izdarīšanas līķi sadalīja un mēģināja paslēpt kapos, Dienai atklāja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

Pagājušajā ceturtdienā Rīgas policisti pēc iedzīvotāju ziņojuma Ivana kapos atrada divus maisus, kuros bija kādas sievietes ķermeņa daļas. Par iespējamu slepkavību policisti sāka kriminālprocesu un jau tajā pašā dienā kādā Latgales priekšpilsētas dzīvoklī aizturēja trīs iespējamās vainīgās personas – 44 gadus vecu, agrāk tiesātu vīrieti, viņa 35 gadus veco, agrāk tiesāto dzīvesbiedri, kā arī 43 gadus vecu paziņu. Nākamajā dienā policisti aizturēja arī ceturto aizdomās turamo personu – 36 gadus vecu vīrieti.

Izmeklēšanas gaitā likuma sargi noskaidroja, ka 7. decembrī aizturētās personas kopā ar kādu sievieti kādā Latgales priekšpilsētas dzīvoklī lietoja alkoholiskos dzērienus. Aizturētie pastāstīja, ka dzērienu lietošanas laikā starp 44 gadus veco vīrieti un piekto kompānijas dalībnieci izcēlās konflikts un tā laikā vīrietis viņai vairākas reizes iedūra ar nazi.

Nākamajā dienā, cenšoties noslēpt sievietes līķi, agrāk tiesātais vīrietis to sadalīja gabalos, ielika maisos un aiznesa un tuvējiem kapiem. Tomēr maisos nebija sievietes roku un galvas, šīs ķermeņa daļa policisti vēl meklē, taču likuma sargiem ir aizdomas, ka tās varētu būt sadedzinātas dzīvokļa krāsnī.

Bojā gājušās sievietes identitāte policistiem vēl nav zināma, taču likuma sargiem ir aizdomas, kas varētu būt šī persona, lai pārliecinātos par aizdomu pamatotību un noskaidrotu precīzus bojā gājušās nāves cēloņus, nozīmētas ekspertīzes.

Pagājušajā nedēļas nogalē tiesa visām aizturētajām personām kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu, taču par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos sāktajā kriminālprocesā šobrīd turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas