Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Krustpils novadā ugunsgrēkā iet bojā sieviete

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 3.jūlija plkst. 6:30 līdz 4.jūlija 6:30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) izbraucis uz 29 notikumiem. Kopumā dzēsti 10 ugunsgrēki, veikti 16 glābšanas darbi. Ugunsgrēkā bojā gāja viens cilvēks.

VUGD ap plkst. 11.14 saņēma informāciju, ka Krustpils novada Variešu pagasta Antūžos deg dzīvojamā māja. Kad notikuma vietā ieradās ugunsdzēsēji, māja jau dega ar atklātu liesmu. Kaimiņi  pateica, ka mājā varētu atrasties cilvēks. Šajā mājā dzīvoja apmēram 95 gadus veca sieviete, pie kuras nāca kopēja. Ugunsgrēks bija izcēlies laikā, kad padzīvojusī sieviete mājās bija viena. Kaimiņu mājas iedzīvotāji sākotnēji bija jutuši deguma smaku, taču par notikušo ugunsnelaimi sapratuši vien tad, kad jau bija redzamas liesmas, un tad arī saukuši ugunsdzēsējus.

Notikuma vietā strādāja gan VUGD Jēkabpils daļas, gan Aizkraukles daļas Pļaviņu posteņa ugunsdzēsēji. Degošajā mājā tika atrasta bojā gājusī sieviete. Māja dega 70m2 platībā. Ugunsgrēka dzēšanu apgrūtināja tas, ka dzēšanas darbus nācās veikt ar ūdens pievešanu. Ugunsgrēks pilnībā tika likvidēts plkst. 15.32. Notikuma apstākļus un ugunsgrēka iemeslus skaidro Valsts policija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas