Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ludzā nozagts auto Audi 80

Naktī no 3. uz 4.janvāri Ludzas pilsētā nozagta 1987.izlaiduma gada tumši zilu automašīnu Audi 80, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Jau ziņots, ka arī 2011.gadā, naktī uz 25.decembri Ludzā, Kr.Barona ielā nozagta automašīna Audi 80, pelēkā krāsā, kura uz nakts laiku bija novietota stāvēšanai pie kādas mājas. Līdz šim brīdim nozagtais transportlīdzeklis nav atrasts.

Policija lūdz visus iedzīvotājus, kuriem ir informācija, kas varētu sekmēt šo noziedzīgo nodarījumu atklāšanu, zvanīt pa tālruņa numuriem 65703800, 27894784, 112 vai personīgi griezties tuvākajā policijas iestādē. Policija garantē anonimitāti.

Policija aicina transportlīdzekļu īpašniekus padomāt par savu spēkratu drošību un parūpēties par signalizācijas uzstādīšanu vai kādu citu pretaizdzīšanas sistēmu.  Policija norāda, ka drošākā vieta transporta novietošanai nakts laikā, protams, ir apsargājamā stāvvieta.

Ņemot vērā esošo kriminogēnu situāciju, policija lūdz visus transportlīdzekļu īpašniekus uz nakts laiku novietot savas automašīnas stāvēšanai garāžās vai arī labi apgaismotās vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas