Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Pēc pakaļdzīšanās Purvciemā policija aiztur auto zagļus

Trešdienas naktī Rīgas reģiona patruļpolicija pēc pakaļdzīšanās aizturēja divus vīriešus, kuri bija nozaguši automašīnu VW Passat Variant. Vīrieši paskaidroja, ka zādzību veikuši, jo auto aizdedzē bija atstātas atslēgas, informē Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Rīgas policijas darbinieki plkst. 2 naktī Dzelzavas ielas apkaimē pamanīja aizdomīgu automašīnu VW Passat Variant, kas redzot policijas ekipāžu mēģināja bēgt. Pēc pakaļdzīšanās starp mikrorajona pagalmu namiem likuma sargi aizturēja divus 1988.gadā un 1991.gadā dzimušus vīriešus. Bēgot no policijas, likumpārkāpēji izraisīja sadursmes ar divām stāvošām automašīnām.

Izmeklēšanas gaitā policisti noskaidroja, ka automašīna VW Passat Variant nozagta pirmdien, 12.martā. Abi aizturētie savu vainu atzina, vecākais no aizturētajiem, kurš atradās pie zagtās automašīnas stūres, jau iepriekš sodīts par zādzībām. Jaunākais vīrietis nav sodīts un apgalvoja, ka zādzību izdarījuši, jo automašīnā bija atstāta aizdedzes atslēga.

Jaunie vīrieši paskaidroja, ka zādzību veikuši izklaides nolūkā un divas dienas automašīnu izmantojuši, lai izbraukātu Rīgas mikrorajonus. Par izdarīto noziegumu sākts kriminālprocess un šobrīd turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas