Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Vīrietis Rīgā ielaužas svešā mājā, lai nosnaustos

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki trešdien devās izsaukumu Imantā, kur kāds vīrietis bija izsitis logu privātmājai, ielauzies tajā un devies gulēt, pavēstīja RPP pārstāvis Toms Sadovskis.

Viņš norādīja, ka, policistiem ierodoties, nama vārti bija aizslēgti, tādēļ kārtības sargi pārrāpās pār žogu un apsekoja ēku. Uzreiz bija redzams, ka viens no logiem ir izsists. Nedaudz vēlāk viens no policistiem ielīda iekšā, savukārt otrs tikmēr vaktēja ārā, lai neļautu iespējamam kramplauzim izbēgt pa citu logu.

Nama guļamistabā policists pamanīja vīrieti, kurš blakus gultai ir atstājis apavus, bet pats nolēmis nosnausties. Policists guļošo kungu uzrunāja un jautāja, kam pieder šī ēka. Vīrietis sākumā atbildēja, ka atnācis ciemos, bet vēlāk skaidroja, ka ielauzies, jo vēlējies nedaudz pagulēt.

Pārkāpējs tika aizturēts un uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki. Tajā pašā laikā notikuma vietā ieradās arī nama saimnieks un apsardzes dienests, kas reaģēja uz ēkā nostrādājušo signalizāciju.

Tika piefiksēti vairāki liecinieki un aizturētais nodots Valsts policijai, kas pašlaik pret 45 gadus nelūgto ciemiņu sākusi kriminālprocesu par svešas mantas tīšu bojāšanu. Par šādu noziegumu draud līdz diviem gadiem ilgs cietumsods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas