Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vīrietis ar akmeni izsit autobusa loga stiklus un ieskrien veikalā nozagt preci

Liepājā kāds iereibis huligāns pēc autobusa stikla izsišanas mēģinājis apzagt veikalu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas (VP) pārstāvji.

7.jūnijā ap plkst. 11:50 tika saņemta informācija, ka Liepājā, Pulkveža Brieža ielā, 3.maršruta autobusa galapunktā kāds vīrietis izsita pilsētas satiksmes autobusa Solaris divus loga stiklus. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonām, ierodoties notikuma vietā, autobusa vadītājs paskaidroja, ka pasažieris autobusā bija iesnaudies. Autobusa galapunktā šoferis lūdzis viņam izkāpt, taču vīrietis, ignorējot sacīto, turpināja snaust. Šoferis jau otro reizi vērsās pie vīrieša ar lūgumu izkāpt.

Manāmi iereibušais vīrietis ar to nav bijis mierā un devās uz izeju, pa ceļam spārdot krēslus. Brīdī, kad autobuss uzņēma pasažierus, lai dotos nākamajā reisā, iepriekš minētais vīrietis paņēmis akmeni un metis pa autobusu, tādējādi izsitot divus loga stiklus. Pēc šīs darbības vīrietis metās bēgt. Autobusa vadītājs centās vīrieti panākt, taču tas neizdevās un viņš par notikušo informēja Valsts policijas amatpersonas. Policijai, ierodoties notikuma vietā, autobusa vadītājs sniedza detalizētu aprakstu par vīrieša izskatu.

Kamēr tika skaidroti notikušā apstākļi, VP tika saņemta informācija par to, ka Pulkveža Brieža ielas tirdzniecības vietā aizturēts vīrietis, kurš centās nozagt preci viena eiro vērtībā. Patruļdienesta rotas darbinieki izbrauca uz notikuma vietu un konstatēja, ka vīrietis pēc apraksta atbilst meklētajam autobusa bojātājam. Likumsargi vīrieti aizveda pie autobusa vadītāja, kur guva apstiprinājumu savām aizdomām. 1971.gadā dzimis vīrietis tika aizturēts un nogādāts policijā. Vīrietis jau vairākkārt ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām no tirdzniecības objektiem, kā arī bijis deviņas reizes sodīts.

Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Par šādu noziegumu pēc Krimināllikuma ir paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas